Βάσια Τριφύλλη: «Πήγαινε και ρώτα τους γιατί μου πήραν το Ραντεβού στα Τυφλά»

1

 

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, και μέσα σε όλα μίλησε για το “Ραντεβού στα τυφλά”.

«Απέκτησα εχθρούς στο θέατρο γιατί σήκωνα κεφάλι. Δεν το αντέχω που μεγαλώνω. Ποιον βοηθάει που γερνάω; Δεν είμαι συμβιβασμένη. Αν κάνω πλαστικές θα ξεγελάσω εμένα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με  το “Ραντεβού στα τυφλά”, μου έχει μείνει απωθημένο. Είναι το “παιδί” μου, το γέννησα και δεν πρόλαβα να το χορτάσω. Και μου το πήραν πριν ολοκληρωθεί ο… τοκετός. Το σακάκι το άνοιγα από αμηχανία κι έγινε σλόγκαν», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη πρόσθεσε : «Έχω παντρέψει εννιά ζευγάρια από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Ρώτησέ τους γιατί μου το πήραν. Έφτασα να κάνω και 98%, μια φορά, αλλά έφτανε εύκολα στο 80%. Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα. Παίρνω σύνταξη και κατά περιόδους που δουλεύω τη σταματάω».


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φτάνει πια! Πόσες ακόμη συνεντεύξεις της συναξιοδοτημένης κας Τριφύλλη που μιλάει για ένα πρόγραμμα που ήταν επιτυχία προ 25 και βάλε ετών, σε ένα τελείως διαφορετικό τηλεοπτικό τοπίο; Άλλη μία περίπτωση μαϊντανού που δεν έχει να πει τίποτα καινούργιο και αναμασά την ίδια κασέτα αλλά και ξεπέτας των "δαιμόνιων" ρεπόρτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !