Συνεχίζεται η “Τούρτα” στην ΕΡΤ

6

H «Τούρτα της Μαμάς» θα συνεχιστεί και το 2022. Το συνολικό κόστος για τα έτη 2021 και 2022 είναι 1.568.172 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών έως 89.624 ευρώ. Το κόστος για το 2021 ανέρχεται σε 868.075 ευρώ για 14 επεισόδια διάρκειας 55 λεπτών, με κόστος ανά επεισόδιο 49.005 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και εισφορών. Όσον αφορά το 2022, έχουν εγκριθεί 18 επεισόδια, ίδιας διάρκειας, με συνολικό κόστος 882.097 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών. Το κόστος ανά επεισόδιο είναι 49.005 ευρώ. Εκτελεστής παραγωγός είναι η Αγγελόπουλος Στυλιανός Παραγωγή Οπτικοακουστικών Μέσων ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.Η ατάκα της σειράς “ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια” είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει και προκαλεί …εξανθήματα σε ορισμένους στο Ραδιομέγαρο.

Typologies 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για μένα αν και τηλεθεατής που μου αρέσουν οι σειρές με συνεχόμενη ιστορία και όχι τα αυτοτελή επεισόδια στις κωμικές σειρές, οφείλω να ομολογήσω ότι η Τούρτα είναι με διαφορά η καλύτερη και πιο αστεία κωμωδία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν μακράν. Σαν να παρακολουθείς κάθε εβδομαδα ένα θεατρικό έργο με εξαιρετικό κάστ στην οθόνη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνησω. ειναι ωραια σειρα. ειναι ευχαριστο που θα συνεχισει. πρεπει να στηριζονται οι σειρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνουν και τη συνεχίζουν και τη ''Τούρτα της μαμάς'' γιατί θα ήταν αδικία να συνεχίσουν ο ''Πλατανος'' και τα ''Καλύτερα μας χρόνια'' και να μην συνεχίσει η ''Τούρτα'' από τη στιγμή που όλες κάνουν τα ίδια μονοψήφια της τάξεως του 4% με 5%.

    Η κρατική τηλεόραση ανταγωνιστική σε τηλεθέαση θα είναι μόνο όποτε έχει Γιουροβίζιον ή καποια σοβαρή αθλητική διοργάνωση. Άντε και σε καμιά παρέλαση. Και αυτό όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:56 Δηλαδή τι περίμενες μετά από 10 χρόνια που έχουν να κάνουν ελληνική μυθοπλασία στην Ερτ μόλις τις έβγαζαν θα έκαναν 20αρια πολύ βιαστικός είσαι φίλε/η μου χτίζονται τα πράγματα σιγά-σιγά όπως όλα στην τηλεόραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τούρτα, όπως και όλες οι σειρές της Ερτ, τα πάει εξαιρετικά καλά στο Ερτφλιξ (τον προηγούμενο μήνα η υπηρεσία είχε 8 εκατομμύρια επισκέψεις), οπότε δεν νομίζω να τους απασχολούν ιδιαίτερα τα μονοψήφια.... Προσωπικά, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα κάτσω να δω κάτι λάιβ πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έσοδα από τις διαφημίσεις περιμένουν τα κανάλια (κρατικά ή ιδιωτικά). Κι αυτά έρχονται με βάση τα νούμερα τηλεθέασης. Οπότε ΦΥΣΙΚΑ και τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην πορεία ενός προγράμματος έχουν τα νούμερα τηλεθέασης! Μην τρελαθούμε.

    Απλώς στην ΕΡΤ είναι (πολύ) πιο χαλαρά τα πράγματα γιατί από τη μία είναι κρατικά τα κανάλια, από την άλλη έχουν αποδεχτεί ότι ανταγωνιστικά δεν πρόκειται να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !