Ιωάννα Μαλέσκου: Τα παράπονα στη συνεργασία της με το ΣΚΑΪ και η επιθυμία της για του χρόνου…

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

 


Ιωάννα Μαλέσκου… Ήρθε στο ΣΚΑΪ και θα μείνει… Τουλάχιστον μέχρι του χρόνου, μιας και το συμβόλαιό της είναι σε ισχύ και τρέχει και για την επόμενη χρονιά. Ήρθε και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε να μην τη πάρουν “παραμάζωμα” όλες οι παλιές της πρωινής ζώνης… Ήρθε και τα κατάφερε να πάρει κι αυτή ένα καλούτσικο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης, ορθώνοντας σιγά-σιγά το ανάστημά της στη καθημερινή ζώνη, στην οποία φέτος λάμβανε χώρα η μητέρα των μαχών!

Παρόλα αυτά, απ ΄ότι μαθαίνω, δεν πάει να πει πως οι σχέσεις της με το κανάλι του Φαλήρου είναι… μέλι-γάλα. Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Ότι η συνεργασία τους δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, μιας κι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται “αγκαθάκια”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου στο iwoman.gr, η Ιωάννα έχει παράπονα από το κανάλι. Ναι, είναι λέει ενοχλημένη, γιατί θεωρεί πως το κανάλι δεν τη στήριξε όσο έπρεπε και όσο όφειλε φέτος, σε αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Μάλιστα, είναι σφόδρα ενοχλημένη με το πως διαχειρίστηκε ο ΣΚΑΪ το θέμα του “Survivor”, μιας και θεωρεί ότι δεν είχε στη δική της εκπομπή όλη τη παρασκηνιακή πληροφορία που θα έπρεπε να είχε, ότι δεν είχε όλη την backstage υποστήριξη και πως το να πηγαίνουν απλά και μόνο όσοι αποχωρούν από το παιχνίδι στο “Love it” και να της δίνουν συνέντευξη, δεν ήταν αρκετό.

Και για ν΄ ακριβολογώ είναι σφόδρα ενοχλημένη με όλη την… υπερ-πληροφόρηση που είχαν σε σχέση με το “Survivor” όλες οι υπόλοιπες εκπομπές, όλων των υπόλοιπων καναλιών και κυρίως αυτές που ήταν “απέναντί” της.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως οι εκπομπές που όλο το χειμώνα έπαιζαν απέναντί της δυνατά “Survivor”, έκαναν και πολύ δυνατό ρεπορτάζ. Να τα λέμε κι αυτά… Ρεπορτάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είχε να κάνει δηλαδή, με το γεγονός ότι ήταν σε… ανοιχτή γραμμή με το ΣΚΑΪ και μάθαιναν τα πάντα. Μπορεί κάποια πληροφόρηση να την είχαν εκ ΄των έσω ,όμως, στάνταρ ο μεγάλος όγκος της πληροφορίας, ερχόταν από το ρεπορτάζ, τις επαφές και τις πηγές.

Από την άλλη μεριά αν ήμουν η Ιωάννα, θα με προβλημάτιζε το γεγονός ότι πολλές φορές τα βίντεο και τα πρόσωπα του “Survivor” που έπαιξα εγώ στην εκπομπή μου και δεν πήγαν καλά στους πίνακες τηλεθέασης, τα έπαιξαν την επόμενη μέρα οι ανταγωνιστές μου και… έσκισαν. Άρα, δεν είναι μόνο θέμα πληροφορίας… Είναι και θέμα παρουσιάστριας… Είναι το πως και το πόσο υποστηρίζεις και “πουλάς” ένα ρεπορτάζ, αν θες να βρεις κοινό για να τ΄ αγοράσει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Οι καλά πληροφορημένες πηγές μου λένε, πως η Ιωάννα έχει και μία μεγάλη επιθυμία για του χρόνου…

Ποια είναι αυτή; Η παρουσιάστρια θέλει ν΄αλλάξει τα πάντα και τους πάντες από Σεπτέμβρη στην εκπομπή της. Θέλει ν ΄αλλάξει όλο το πάνελ της, όλη την αρχισυνταξία της, πρόσωπα από τη συντακτική της ομάδα… Βλέπεις, θεωρεί πως τελικά αυτή η ομάδα φέτος δεν της ταίριαξε ούτε μπροστά, ούτε και πίσω από τις κάμερες, παρά το γεγονός ότι πολλοί απ΄ αυτούς είναι άνθρωποι που εργάζονται πολλά χρόνια στη τηλεοπτική αγορά, περνώντας από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο “Κρήτη TV”.

Φυσικά, είναι γνωστό το γεγονός πως όταν μία παρουσιάστρια βγαίνει στον αέρα και… δεν τα “σπάει”, φταίνε πάντα αυτοί που κάθονται στο πάνελ, αυτοί που κάνουν αρχισυνταξία, αυτοί που είναι στην ομάδα, αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες, φταίνε μέχρι και τα… φώτα. Όλα και όλοι φταίνε, πλην της παρουσιάστριας.

Υστερόγραφο: Και λέω εγώ τώρα, γενικά σε αυτή τη ζωή και λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει… ΄Ισα-ίσα που τις περισσότερες φορές μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και ίσως και πιο σωστούς επαγγελματίες!

-Γράφει η Νάνσυ Νικολαϊδου στο iwoman.gr

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπερβαλλει λιγο η Νικολαιδου,ψαχνει να βρει προβληματα εκει που δεν υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πήρε καλούτσικο κομμάτι είναι πρώτη στην ώρα της την πάμε δεν την πάμε και επίσης ισχύει ο σκαι δεν την στηριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένος στόχος φέτος η Μαλέσκου για τις κυράτσες της κριτικής. Όμορφη, έξυπνη, με ευφράδεια πήρε εκπομπή σε Αθηναϊκό κανάλι και δεν της το συγχωρούν οι πανελατζούδες της τραγικής Αννίτας. Οι συνεργάτες της μπορεί να πέρασαν από μεγάλα κανάλια, αλλά πρακτικά τι κάνανε κα Νικολαΐδου; Ο Χατζηδάκης δεν στέργιωσε πουθενά, ο Μαγιάτης ήταν απλά ντεκόρ στον Πρωινό Καφέ, η Λαζάρου συμμετείχε στην Αννίτα και τον ανεκδιήγητο Φουρθιώτη. Το πάνελ απ' την αρχή ήταν σάπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εμμονή η Κυρία Νικολαΐδου ,δεν λέω σε κάποια έχει δίκιο. Ο Σκαϊ δεν έχει πρωστατεύσει το προϊόν του (βλέπε Star) όσο θα έπρεπε ,αυτό είναι μια αλήθεια και όταν δίνεις πρώσοπα και υλικό στον ανταγωνισμό δεν μπορείς να χτίσεις μια ταυτότητα στο προϊόν σου-love it .Της Μαλεσκου δεν της εφτεξε αυτό , αλλά ότι αποστασιοποίειται από την θεματολογία και έχει ένα άνευρο πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νικολαιδη, η πανελατζού της Πάνια έχει πρόσωπο να κάνει κριτική; άσε μας καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω να ισχύουν όλα αυτά, γιατί το κείμενο φάνηκε αρκετά εμμονικό σε πολλα σημεία και η Νικολαΐδου έχει ξαναγράψει αρνητικά για την Μαλεσκου. Αλλά σε περίπτωση που όντως ισχυει, τότε το δίκαιο είναι μοιρασμένο... Και ο Σκάι θα μπορουσε να την στηρίξει περισσοτερο, αλλά και η ιδια δεν γίνεται να απαιτεί ριζική αλλαγή μπροστά και πισω απο τις κάμερες μετά από 1 μόνο χρόνο παρουσιας στο γυαλί πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα μισά που έγραψε κάπως συμφωνώ όμως ο Σκάι κάνει παιχνίδι για το τι θα παίξει στην εκπομπή της η Μαλέσκου και για ποιον θα έχει δίπλα της.
    Αν είναι ευχαριστημένο το κανάλι και δεν είναι η Μαλέσκου ας καθήσουν να τα βρούνε.
    Η Μαλέσκου ενώ τυχαίνει ορισμένες φορές να είναι ψηλά εξαιτίας της πτώσεως των άλλων εκπομπών με ένα διαφορετικό στήσιμο εκπομπής και με άλλα δύο νέα πρόσωπα με την διαφορά να μείνει ο Γρηγορόπουλος και η Λαζάρου με πλούσιο ρεπορτάζ της σόου μπιζ-ριάλιτι θεωρώ ότι θα ήταν μόνιμα ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα το πάνελ της Ιωάννας με εξαίρεση το Γρηγορόπουλο είναι σάπιο. Βαριουνται όλοι. Πολύ κακεντρεχές το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !