Έτσι σχολίασε η Ναταλία Γερμανού το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο

 


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το πρόσφατο ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην Αίγυπτο.

Την δική της άποψη ωστσο,εξέφρασε το απόγευμα του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού ,μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η Κωνσταντίνα δεν είναι καθόλου χαζή. Είναι μια κοπέλα που εγώ θεωρώ πολύ έξυπνη. Γνωρίζει ακριβώς τι φωτογραφίες ανεβάζει και γνωρίζει και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές οι φωτογραφίες και τα σχόλια που θα δεχτεί από κάτω. Δεν το κάνει εν αγνοία της. Επίσης να πούμε, πως από τη στιγμή που κάνεις covid test και έχεις τα λεφτά και τον ελεύθερο χρόνο, μπορείς να ταξιδέψεις και να πας όπου θέλεις. Δημοσίευσε και το test της.

Εγώ αυτό που θα έκανα, αν δεν εργαζόμουν και είχα άπλετο χρόνο και πακτωλό χρημάτων και έναν πάρα πολύ πλούσιο σύντροφο και μου έλεγε να πάμε Μαλδίβες… Εγώ ψέματα δεν θα σας πω. Θα πήγαινα. Απλώς δε θα ανέβαζα ούτε μια φωτογραφία. Για να μη σας κάνω την παρθενοπιπίτσα πως εγώ θα κάτσω σπίτι μου... Αν μου έλεγε εμένα ο φραγκάτος αγαπημένος μου “σήκω να πάμε στις Μαλδίβες” και δεν είχα την άλλη μέρα δουλειά; Αύριο το πρωί. Αλλά δε θα ανέβαζα ούτε pixel» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια