«φλΕΡΤ» στην ΕΡΤ1 με Μανώλη Λιδάκη και «Καρτ ποστάλ»

0

Πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές τη  Δευτέρα 5 Απριλίου, στις 16:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1, «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη. Καλεσμένος στο πλατό είναι ο Μανώλης Λιδάκης, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, ενώ  στη συνέχεια «ταξιδεύουμε» στην Κρήτη, για να πάρουμε μια πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της σειράς «Καρτ ποστάλ».

Ο γνωστός ερμηνευτής μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, Μανώλης Λιδάκης, μιλάει στην εκπομπή για την πλούσια σε εμπειρίες επαγγελματική πορεία του, τις δισκογραφικές δουλειές του αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά του.

Στη συνέχεια, σε απευθείας σύνδεση με την Κρήτη, όπου γίνονται αυτό το διάστημα τα γυρίσματα του «Καρτ ποστάλ», με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου, γνωρίζουμε τους συντελεστές της νέας σειράς 12 αυτοτελών επεισοδίων της ΕΡΤ, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα από την επόμενη σεζόν, και παίρνουμε μια πρώτη εικόνα από το ειδυλλιακό σκηνικό.



Στο επεισόδιο με τίτλο «Έρωτα για τον Έρωτα», που γυρίζεται στην Κρήτη με φόντο το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και το αστείρευτο ελληνικό φως, αποτυπώνεται η «νοσταλγία για έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια».

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η σειρά, με βασικό πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- σε όλες τις ιστορίες τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται τον Τζόζεφ, αποτελεί ένα εσωτερικό συναισθηματικό ταξίδι, μια προσωπική οδύσσεια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !