Μαρία Μπεκατώρου: Το πρώτο της ραντεβού με τον ΑΝΤ1 έγινε!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Ιδιαίτερα τεταμένο είναι αυτή την εποχή το κλίμα στον ΑΝΤ1! Παρουσιαστές στα κάγκελα, συμβόλαια που λήγουν, ορφανά πρότζεκτ που περιμένουν για οικοδεσπότη, συνεχόμενα ραντεβού και γκρίνια, πολύ γκρίνια στο παρασκήνιο!

Το κανάλι βρίσκεται σε μία φάση… αφασίας, με τα πάντα να είναι σε εκκρεμότητα και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Να πιέζουν καθημερινά ασφυκτικά και οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Στα πρόσωπα ,λοιπόν, που είναι πλέον “ελεύθερα κι ωραία” γιατί το συμβόλαιό τους λήγει, είναι και η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μέχρι κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι. Και μάλιστα; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, αν και υπήρξε ραντεβού της Μαρίας με το Τζόρτζη Ποφάντη, – το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 -, η παρουσιάστρια εξακολουθεί να μην έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, πράγμα που σημαίνει πως σε αυτό το ραντεβού δεν ήταν όλα ρόδινα, γι ΄αυτό και δεν υπήρξε άμεσο αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ,λοιπόν, είχε πριν από λίγες ημέρες τη πρώτη της συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1! Σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι και την αφορούσαν, ήταν προτάσεις που και δεν της… άξιζαν, αλλά και δεν της ταίριαζαν. Γιατί η αλήθεια είναι, πως για να πει ένας παρουσιαστής “ναι” σε μία πρόταση και να κατέβει στη τηλεοπτική αρένα μ΄αυτή, θα πρέπει και να του ταιριάζει και να την πιστεύει, έτσι ώστε να μπορεί να την υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

 Σε αυτό το ραντεβού, η… κυρίως πρόταση που έγινε στη Μαρία για του χρόνου, είναι το να βρεθεί κριτική επιτροπή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, που από Οκτώβρη θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Μία πρόταση στην οποία η Μαρία είπε ξεκάθαρα “όχι”, μιας και η παρουσιάστρια αυτό που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της και δεν θέλει να κάνει γιατί πιστεύει πως δεν το ΄χει, πως δεν το αντέχει, πως δεν της πάει, είναι το να ασκεί κριτική στους άλλους. Και η αλήθεια είναι, πως όντως δεν της πάει και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δούμε ξαφνικά τη Μαρία να κρίνει τους άλλους. Η Μαρία είναι για όλους όσους την παρακολουθούμε, μόνο χαρά, θετική ενέργεια, γλύκα, αμεσότητα και σε όλα αυτά, όχι η κριτική δεν χωρά. Με αυτό το τρόπο άλλωστε, “χτίστηκε” από τους ίδιους τους Αντεννικούς η εικόνα της κι έτσι κατάφερε να την αγαπήσει ο κόσμος, γιατί αυτός ο τρόπος ήταν πάνω απ ΄όλα η ίδια η Μαρία και τώρα; Καλείται να έρθει στους δέκτες μας κρατώντας ένα κόντρα ρόλο που δεν μπορεί να υποστηρίξει και δεν θέλει. Άρα γιατί να το κάνει κι επίσης γιατί της το πρότειναν; Οι Αντεννικοί δεν ήξεραν ότι δεν θα θέλει να το κάνει; Εκτός κι αν δεν τους ενδιέφερε καν το κομμάτι που έχει να κάνει με το τι μπορεί να θέλει και τι όχι, η συνεργάτης τους.

Από την άλλη μεριά, σε μία παρουσιάστρια α΄ εθνικής κατηγορίας, που έχει υποστηρίξει με επιτυχία ότι κι αν της έχει ζητήσει το κανάλι της, πρωινό, τηλεπαιχνίδι, ψυχαγωγικό talkshow, show, δεν μπορείς να της ζητάς για του χρόνου να κάτσει απλά σε μία κριτική επιτροπή, λες και είναι μία περαστική ηθοποιός από το πρόγραμμά σου, ή μία παρουσιάστρια νέας κοπής που κάνει απλά σουξέ ένα, δύο ή τρία χρόνια. Σαφέστατα (γνώμη μου…) και είναι πισωγύρισμα η αξιοποίησή της στη κριτική επιτροπή και μόνο. Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται στη συγκεκριμένη πρόταση κι ας είναι τυλιγμένη με… ιλουστρασιόν χαρτί και φιόγκο!

Και για να επιστρέψω στο θέμα μας και στο “καυτό” ραντεβού, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Τζόρτζης Ποφάντης δεν κατάφεραν να καταλήξουν πουθενά. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε , – όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου -, με τη Μαρία να του ζητά να κανονίσουν ένα επόμενο ραντεβού, μόλις θα έχει να της προτείνει κάτι, που να είναι πιο πολύ επάνω της και να της ταιριάζει περισσότερο. Ίδωμεν…

Απλά, τελειώνοντας ελπίζω να μη χρειαστεί να χάσουν τη Μαρία μέσα από τα χέρια τους για να την εκτιμήσουν όσο της αξίζει…

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Α'εθνικης κατηγοριας??Εδω γελαμε?Απ το τηλεαστυ την μαζεψαν.Αμα τωρα το παιζει ντιβα και της ξυνιζει η θεση στην κριτικη επιτροπη γιατι θελει να ειναι πρωτο βιολι,στο καλο και να μην μας γραφει.Θα απαλλαγουμε απο μια σαχλη και εκνευριστικη παρουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το είπε η Νάνσυ τότε εντάξει ησύχασα 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ οτι δε της παει η κριτικη εποτροπη ειναι προφανεστατο αλλα τα παραλετε λιγο για τη Μπεκατωρου μιλαμε δε μιλαμε και για την Ελεν ΝτεΤζενερις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !