YFSF: Αυτοί είναι οι πρώτοι guests στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Μπορεί το αρχικό σχέδιο, μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το Your Face Sounds Familiar, να ήταν να μην γίνει αντικατάσταση, αλλά στην πορεία αυτό άλλαξε.

Και δικαιολογημένα γιατί η κάθε εμφάνιση, μαζί με τη συνέντευξη που κάνει ο διαγωνιζόμενος στη Μαρία Μπεκατώρου και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής είναι περίπου 20 λεπτά. Όταν οι παίκτες ήταν εννέα αντί για δέκα, το σόου έβγαινε μικρότερο σε διάρκεια κι αυτό επηρεάζει την απόδοσή του σε τηλεθέαση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κάθε Κυριακή προβάλλεται στον ΣΚΑΪ το Survivor,το οποίο ξεκινάει στις 21.00 και ολοκληρώνεται στις 00.30.

Το Your Face Sounds Familiar δεν είχε περιθώριο να αυξήσει τα νούμερά του, όσο έπαιζε την ίδια ώρα και έτσι προωθήθηκε η ιδέα να μεγαλώσει σε διάρκεια, ώστε να ολοκληρώνεται στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και να παίζει κάποιο διάστημα μόνο του.

Έτσι, αποφασίστηκε κάθε εβδομάδα να υπάρχει ένας guest διαγωνιζόμενος ο οποίος θα ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα που θα του υποδεικνύει το buzzer.

Τα πρώτα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση για να κάνουν guest εμφάνιση στο Your Face Sounds Familiar All Star είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ελένη Καρακάση, η Δανάη Λουκάκη και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Και οι τέσσερις ήταν πολύ θετικοί και θα είναι και οι πρώτοι που θα επιστρέψουν στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Θυμίζουμε ότι αυτή την Κυριακή οι εννέα παίκτες θα ενσαρκώσουν τραγουδιστές και ηθοποιούς που είχαν υποδυθεί στο παρελθόν. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που θα συμμετέχουν στο YFSF εννέα παίκτες. Από την επόμενη Κυριακή οι συμμετέχοντες θα είναι δέκα, όπως ήταν και στα προηγούμενα σόου και το Your Face Sounds Familiar θα ολοκληρώνεται λίγο μετά τη 1.

Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ θα ήθελα έναν παίκτη αλλά οκ. Και την Αποστολία να γυρίσουν η τον Γιάννη κρητικό η το δήμο Μπέκε. Ήταν πολλοί οι εξαιρετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !