YFSF all star: Ακυρώθηκε η σημερινή εγγραφή...

3

Ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στην παραγωγή του σόου μεταμφιέσεων. Η σημερινή εγγραφή ακυρώνεται, καθώς κάποιο μέλος βρέθηκε θετικό στο rapid test που υπεβλήθη πριν από την έναρξη του γυρίσματος.
Έτσι λοιπόν οι συντελεστές του Your Face Sounds Familiar all star πήγαν για μοριακό τεστ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν και το μοριακό τεστ βγει θετικό, τότε το γύρισμα δεν θα πραγματοποιηθεί και το επεισόδιο που θα βλέπαμε την Κυριακή 4 Απριλίου δεν θα βγει στον αέρα.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα του Πρωινού: «Γίνεται μία εξέταση τώρα! Δεν ξέρουμε αν θα βγει στον αέρα το YFSF, γιατί σήμερα είχαν το γύρισμα και βρέθηκε κάποιος θετικός στον κορονοϊό σε rapid test που του υποβλήθηκε και θα κάνουν και το μοριακό. Τα αποτελέσματα του μοριακού δεν έχουν βγει ακόμα…»! Και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αν το μοριακό είναι θετικό, δεν θα έχουμε γύρισμα μέσα στην εβδομάδα, άρα δεν θα έχουμε νέο επεισόδιο την Κυριακή… Πάνω απ’ όλα να είναι καλά οι άνθρωποι»!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιός το βλέπει; δεν θα λείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά το βλέπω κάθε Κυριακή. Επίσης, ένα πρόγραμμα με 15-19% απέναντι στο Survivor έχει ικανοποιητική πορεία. Ας μην απαξιώνουμε την απήχηση ενός προγράμματος (που είναι και ωραίο) επειδή κερδίζει την 2η θέση στην ζώνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προτιμώ από το αισχρό survivor που το βλέπουν όλοι . Εγώ και μερικοί φίλοι μου αντιστεκόμαστε στο τούρκικο σκουπίδι lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !