Μάχη για δύο στο xθεσινό Prime time. Ποιος πήρε την πρωτιά;

4



Την πρώτη θέση στο πίνακα τηλεθέασης στο Prime time, πήρε το Master Chef έναντι της Φάρμας που ωστόσο ήταν σε απόσταση αναπνοής ...

Δείτε αναλυτικά:



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έξυπνη η κίνηση του Αντ1 να τελειώνει πιο αργά ή Φάρμα για να χτυπάει 30αρια και να ανεβάζει τον μέσο όρο της, καθώς ήδη από χθές στον κοινό ανταγωνισμό το Μαστερσεφ επικράτησε άνετα. Βλέπω να μεγαλώνει και άλλο το επεισόδιο. Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια ακόμα και με τα νουμερα του κοινού ανταγωνισμού ο Αντ1 ευχαριστημένος πρεπει να είναι, γιατί έχει να δει τέτοια νουμερα σε ριαλιτυ και γενικότερα σε προγραμμα της prime time εκτός των Άγριων Μελισσών εδώ και χρόνια. Άλλο πρόγραμμα δεν έχει να προστεθεί στον ανταγωνισμό, οποτε πιστευω οτι τα νουμερα αυτά θα διατηρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στοιχείο του ριάλιτι θα είναι πιο έντονο από εδώ και πέρα στη Φάρμα φάνηκε και στο τρέιλερ. Επίσης μπαίνουν καινούργοι παίχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο ριάλιτι μαλώνανε στης καραντίνας τον αχυρώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εξακολουθούν και κάνουν τηλεθέαση ριάλιτι ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες και σειρές σε άλλα ελεύθερα ή και συνδρομητικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το MC πολύ σκληρό για να πεθάνει! Είναι στην 5η χρονιά του και βάζει κάτω καινούριες παραγωγές. Πού είναι όλοι αυτοί που γελούσαν στην αρχή του φετινού MC επειδή δεν ξεκίνησε καλά; Μέχρι και το πρόωρο τέλος του προεξοφλούσαν. Φάτε τη σκόνη του τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !