Τα δύο πρόσωπα που διεκδικεί το OPEN από τον ΣΚΑΙ

0


Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τη λύση της συνεργασίας του OPEN με τη Νίκη Λυμπεράκη να θεωρείται δεδομένη, το SECRET αποκαλύπτει τα σχέδια του "Ανοιχτού Καναλιού" για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Εύα Αντωνοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα που το OPEN θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του. Οι καλά γνωρίζοντες πάντως αναφέρουν πως η επιτυχημένη δημοσιογράφος, που διαχρονικά συγκεντρώνει υψηλή τηλεθέαση στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ, δεν θα άφηνε εύκολα τον συγκεκριμένο σταθμό για κάτι λιγότερο από την παρουσίαση ενός κεντρικού δελτίου.

Πάντως το SECRET αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές της δημοσιογράφου με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει οριστική απόφαση.

Ακόμα ένα πρόσωπο που το OPEN θα ήθελε στο δυναμικό του είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν έχει ανανεώσει -ακόμα- το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, οπότε ο ανταγωνισμός μπορεί να ελπίζει.

Δεδομένου βέβαια της επιτυχημένης εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη στο Σαββατοκύριακο, το OPEN θα ήθελε πιθανότατα τον Δημήτρη Καμπουράκη για την πρωινή καθημερινή ενημερωτική ζώνη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !