Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στην καραντίνα δεν έπεσα καθόλου ψυχολογικά»

0

 


Στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής. Μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε  στο πως βίωσε ο ίδιος την καραντινα .

«Όπως και όλος ο κόσμος, χρειάστηκα και γω τον χρόνο μου για να εγκληματιστώ σε αυτή τη συνθήκη του περιορισμού και να συνειδητοποιήσω την κατάσταση. Μόλις κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης αυτής έπρεπε να αξιοποιήσω τον χρόνο που μου δινόταν που ήταν πολύ περισσότερος στο σπίτι από ότι προηγουμένως».

«Κάποια στιγμή έκανα προπόνηση με μια καρέκλα χρησιμοποιώντας το βάρος της! Έμεινα περισσότερο από ποτέ στο σπίτι μου, γιατί είχα μετακομίσει και πρόσφατα, οπότε είδα και τι σπίτι έχω. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω μες στο σπίτι. Χρησιμοποίησα και καρέκλα για γυμναστική και εξάδα με νερά και ένα όργανο γυμναστικής το οποίο έχουμε δημιουργήσει» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor. «Στην καραντίνα εγώ δεν έπεσα ψυχολογικά καθόλου. Ίσως, ναι, με προβλημάτισε η κατάσταση γύρω μου γιατί βάλλονται και στην αρχή πολύ περισσότερο αλλά και τώρα ακόμα όλοι οι εργασιακοί χώροι και οι κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα αλλά όσον αφορά την προπόνηση».

«Σήμερα, επειδή μεταφέρομαι συνεχώς και έχω πολλές μετακινήσιες, αθλούμαι με πολλούς τρόπους. Με τρέξιμο, με το βάρος του σώματος, όταν είμαι στο σπίτι με ένα όργανο γυμναστικής που έχουμε δημιουργήσει πρόσφατα και μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !