Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει την MEGAλη επιστροφή;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Δίχως αμφιβολία η Ελένη Μενεγάκη λείπει αισθητά από το τηλεοπτικό τοπίο την φετινή σεζόν. Παράλληλα, αυτή τη σεζόν, το MEGA αποφάσισε να μπει στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης και, μάλιστα, στοχεύει καθώς φαίνεται να συνεχίσει σε πορεία πρωταθλητισμού και την επόμενη με την διεκδίκηση δυνατών ονομάτων.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την επέτειο ενός χρόνου επαναλειτουργίας του σταθμού, η διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε επιπλέον επενδύσεις και σε αυτό το πλαίσιο μοιάζει να έχει ήδη προσεγγίσει και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από τον περασμένο Ιούλιο. Τότε που αποφάσισε να κρεμάσει, προσωρινά ή όχι, τα παπούτσια της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, υπήρξε μια ανοιχτή συζήτηση προθέσεων ανάμεσα στο MEGA και την Ελένη Μενεγάκη, όπου μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν. Στόχος του σταθμού είναι να αξιοποιήσει την αγαπημένη παρουσιάστρια στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.


Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη παραμένοι ανοικτός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !