Έρχονται επαναλήψεις στα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Τα δύο τηλεπαιχνίδια της μεσημεριανής και απογευματινής ζώνης του ΑΝΤ1 που προβάλλονται καθημερινά , το Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου, την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου, θα προβληθούν σε επανάληψη καθώς ξέμειναν από επεισόδια.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κορονοϊό, καθώς μπορεί να μην βρέθηκε κάποιο κρούσμα αυτήν τη φορά, ωστόσο όπως είναι γνωστό τα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, με αποτέλεσμα οι παίκτες που βρίσκονται εκτός του νομού Αττικής να μην μπορούν να έρθουν για τα γυρίσματα νέων επεισοδίων.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To μπλοκο μετακινησεων απο νομο σε νομο υπαρχει εδω και 5 μηνες.Στο deal που οι περισσοτεροι παικτες ειναι απο νομους εκτος Αττικης πως συνεχιζονται κανονικα τα γυρισματα και δεν εχουν ξεμεινει απο επεισοδια?Προφανως και θα χορηγειται καποιο χαρτι απο το καναλι οτι ταξιδευεις για λογους εργασιας, σε οσους ερχονται να παιξουν σε τηλεπαιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !