Μοντέρ: Η πρωτιά της Φάρμας, πότε βγαίνει αέρα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο MEGA, τι γίνεται με το "Πάμε Δανάη", η παραπληροφόρηση του ΣΚΑΙ και η κατρακύλα του BOTC

3


Καλησπέρα φίλοι μου,άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ας ξεκινήσουμε με αυτά που μας απασχόλησαν περισσότερο. 

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της η πρεμιέρα της "Φάρμας" . Χωρίς κάποιον δυνατό αντίπαλο και  έχοντας απέναντί του μονο το Masterchef,που σε σχέση με τους προηγούμενους κυκλους είναι πιο αδύναμο φέτος, κατάφερε να αγγίξει το 36,6%. Μπορεί χθες να μην τερμάτισε πρώτο,ωστόσο,η διαφορά με το ριάλιτι μαγειρικής ήταν ελάχιστη. Είδη,από το πρώτο επεισόδιο είδαμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα καστ ανθρώπων που έχουν διαφορετική και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.Από το τρέιλερ και μονο σίγουρα το στοιχείο του ριάλιτι θα είναι πιο έντονο στα επόμενα επεισόδια. Όπως και να'χει, μπράβο στον ANT1 για αυτή την επιλογή. 

Στο MEGA τώρα,βραδινη εκπομπή ετοιμάζεται να κανει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Το όνομα αυτής  "Night Out". Όπως μαθαίνω θα το δούμε από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Παραμένω στο Μεγάλο Κανάλι που τις τελευταίες μερες γίνεται λόγος για την εκπομπή "Παμε Δανάη", αν θα συνεχίσει και του χρόνου ή αν θα ολοκληρωθεί φέτος. Προσπαθώντας να μάθω τι μέλλει γενέσθαι,το MEGA κρατα σιγήν ιχθύος και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Η απάντηση που πήρα, "Όταν έρθει η ώρα θα ανακοινωθούν όλα". Αναμένουμε...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη -ο οποίος εργάζεται στο omniatv- κατα την διάρκεια κατάληψης στο ΑΠΘ . Άνδρες των ΜΑΤ  προσπάθησαν να τον χτυπήσουν με γκλοπ με τον ίδιο να φωνάζει "είμαι δημοσιογράφος".Στο κανάλι του Γ.Άλαφούζου και στην εκπομπή "Σήμερά" με τον Δ. Οικονόμου,προβλήθηκε το βίντεο αυτό χωρίς ήχο. Η δημοσιογραφική ομαδα της εκπομπής ανέφερε πως το βιντεο είναι από κάμερες που φοράνε πάνω τους οι αστυνομικοί. Έκτος από την αστυνομική αυθαιρεσία, τώρα υπάρχει και η δημοσιογραφική ασυδοσία. Η απάντηση του Κ. Οικονόμου,ήταν πως οι εικόνες ήρθαν την ώρα του ζωντανού και πως δεν υπήρχε κανένα μοντάζ. Μήπως θα πρέπει να μεταφέρουμε τις ειδήσεις ως έχουν και να μην παραπληροφορούμε τους τηλεθεατές; Κυρίως,με τέτοια πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν την χώρα μας. Γι'αυτό ο κόσμος είναι δύσπιστος πλέον στα όσα ακούει...

 

Μέσα από αυτή εδω την στήλη ήρθα και σας είπα πως το "Battle Of The Couples" πίστευα πως θα ανέβει σιγά σιγά στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά έρχονται τώρα τα μονοψήφια να με διαψεύσουν κατηγορηματικά. Έτσι,το ριάλιτι ζευγαριών πρόκειται να ρίξει αυλαία σύντομα. Εξ αρχής,θα έπρεπε ο ALPHA να βγάλει μόνο μυθοπλασία και όχι να επενδύσει σε ένα ριάλιτι το οποίο όπως φαίνεται ήταν καταδικασμένο να αποτύχει εξ αρχής. 

Αυτά είχαμε για σήμερα. Μέχρι την επόμενη Κυριακή, να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο mariapratsi26@gmail.com και στο Instagram πληκτρολογώντας: mariapra26

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για μένα , η φάρμα είναι μια όαση στον τομέα ριάλιτι για τη φετινή σεζόν. Αξιοκρατικές διαδικασίες στο κομματι των αποχωρήσεων και της ανάδειξης αρχηγών, δύσκολες δοκιμασίες , και παίκτες οι οποίοι είναι πιο προσγειωμένοι στο μοτίβο των παικτών "της διπλανής πόρτας" που πρέπει να έχει ένα ριάλιτι. Πολλά μπράβο στον Αντ1 για τη φάρμα. Μακάρι να επεκταθεί η συνεργασία του με τους Σουηδούς παραγωγούς και να δούμε το βαρύ πυροβολικο από φθινόπωρο, το Expedition Robinson!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνώνυμε το expedition robinson ειναι το survivor...Ετσι ονομάζουν την δικια τους version οι σουηδοι.και επειδη ηταν η πρωτη βερσιον το κρατησαν με αυτο το ονομα.αλλα το φορματ δεν τους ανηκει, ειναι το survivor.αρα δεν θα το δεις στον αντεννα...Επίσης που ειδες την διπλανη πορτα?εκτος αν μενεις διπλα στον τζορτζωγλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προγραμμα που το μεταδιδεις μονο δυο φορες την εβδομαδα και καταρρεει απο τη δευτερη προβολη του δε θα εχει καλο μελλον. Κρατηστε μικροτερο καλαθι για τη φαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !