Mediatown: Ενδιαφέρον το Familiar, αμήχανο το House of fame, η επιλογή της Αντωνά, βελτιώνεται η Δανάη, έπεσε η Μαλέσκου, η πρόταση στη Μενεγάκη,το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και ο πανικός στον ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

 


Εδώ είμαστε για ένα ακόμη "Mediatown" στο tvnea.com. Για πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στους δρόμους της μιντιακής αυτής πόλης. 


Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του "Y.F.S.F". Το σόου επέστρεψε πολύ φορτσάτο με μία Μαρία Μπεκατώρου να μας θυμίζει το πόσο ταλαντούχα είναι και έναν Τάκη Ζαχαράτο να δείχνει ότι απολαμβάνει πολύ αυτό που κάνει. Αρκετά καλοί ήταν τόσο ο Κωστής Μαραβέγιας, όσο και ο Μιχάλης Ρέππας, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη "πέρασε και δεν ακούμπησε". Είναι άξιο απορίας γιατί ο ΑΝΤ1 επέλεξε τη συγκεκριμένη, όταν και το 2016 που ήταν στο τρίτο κύκλο είχε αφήσει μετριότατες εντυπώσεις. 

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και αναμένονται πολύ δυνατές performances. Το συγκεκριμένο concept το έχουμε ανάγκη, όπως και καθετί που παρουσιάζει στο κοινό ταλαντούχους ανθρώπους. Όσο για τα νούμερα, μπορεί η απόσταση από το "Survivor" να ήταν μεγάλη, ωστόσο το σόου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, πως εδώ και περίπου ένα χρόνο η Κυριακάτικη prime time του ΑΝΤ1 ήταν νεκρή και βυθισμένη σε χαμηλά ποσοστά. 



Αντίθετα, απογοητευτικό ήταν το "House of fame". Μία αμήχανη Ελένη Φουρέιρα, που πέρα από τη λάμψη δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο στην παρουσίαση. Δεν έχει το τηλεοπτικό ταλέντο που εντοπίστηκε εξαρχής για παράδειγμα στη Δέσποινα Βανδή. 

Ακόμη, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει μετά από μήνες που το κανάλι είχε στη συχνότητά του το "The Voice of Greece" με δυνατές φωνές, τώρα να παρουσιάζει ένα παζλ παικτών, που κανένας τους δεν εντυπωσιάζει με τη τραγουδιστική του ικανότητα. 

Η κριτική επιτροπή ήταν αξιοπρεπής, χωρίς όμως να ξεχωρίζει με τις ατάκες της. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα πολύ μέτριο πρόγραμμα που προσπαθεί να εκβιάσει κάποιες καταστάσεις, όπως η υπερβολική αυστηρότητα που επιδεικνύουν οι καθηγητές της σχολής. Αυτά είχαν ένα ενδιαφέρον τη δεκαετία του 2000 με το "Fame Story" που για πρώτη φορά βλέπαμε τέτοιας τυπολογίας προγράμματα. Στις μέρες μας, φαίνεται εξαιρετικά παρωχημένο. 



Μένουμε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "ΣΚ Family". Απορώ με τη λογική του ΣΚΑΙ να επιλέξει σε μία νέα προσπάθεια ένα πρόσωπο που εξαρχής φαινόταν ότι δεν θα μπορέσει να αποδώσει. Αναφέρομαι στην Μαρία Αντωνά που ήταν δύο σεζόν μέτρια στο "Happy Day" και παρόλο αυτά το κανάλι του Φαλήρου θεώρησε ότι είναι έξυπνο να ενταχθεί στην παρέα η συγκεκριμένη. Μετά την επιλογή του ΑΝΤ1 για την Κόνι Μεταξά στο "Το Πρωινό", είναι η δεύτερη πιο άστοχη επιλογή. 



Βελτιωμένο εμφανίζεται το "Πάμε Δανάη" τον τελευταίο καιρό. Η εκπομπή κρατά μια καλή δοσολογία στη θεματολογία, χωρίς να "τραβά" από τα μαλλιά κάποια θέματα. Κάνουν ένα πέρασμα στα πάντα, ενώ και η κουβέντα στο πάνελ έχει ενδιαφέρον χωρίς να υπάρχει αγωνία για να βγει η ίντριγκα ή να "μάχονται" για για το ποιος θα μιλήσει πρώτος ή περισσότερο. Νομίζω πως το Mega θα πρέπει να δώσει και του χρόνου ευκαιρία στη συγκεκριμένη εκπομπή. 



Αντίθετα, με το που έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει άλλα δύο χρόνια στον ΣΚΑΙ, υπέστη βατερλώ. Τα νούμερα του "Love it" είναι πολύ πιο χαμηλά από το πρώτο μισό της σεζόν, παρά το γεγονός ότι το "Survivor" έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από το "Big Brother". Όσο για το τι φταίει, το άνευρο πάνελ και η άγευστη θεματολογία. 



Μιας που είμαστε στο Mega, αξίζει να σημειώσουμε πως το κανάλι επεξεργάζεται σοβαρά κάποια δεδομένα για το αν αξίζει να κάνει μία δελεαστική πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη για να ενταχθεί στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν. Το αν η παρουσιάστρια θα πει το "ναι" είναι μία άλλη κουβέντα, αλλά μάλλον η πρόταση θα γίνει. 



Όσο για τον ΑΝΤ1, η ένταξη του Γιώργου Λεβέντη στην ηγετική πυραμίδα έχει φέρει κάποιες ανατροπές σε προγενέστερα σχέδια. Μέχρι πριν κάποιους μήνες, υπήρχε στρατηγική απόφαση μη επένδυσης στα ριάλιτι. Ο Γιώργος Λέβέντης, όμως, θεωρεί πως χρειάζεται και το ριάλιτι στο μείγμα προγράμματος. Για αυτό και επεξεργάζονται σοβαρά το ενδεχόμενο να εξασφαλίσουν το "I am celebrity get me out of here", χωρίς να αποκλείονται και άλλα ριάλιτι επιβίωσης. Το κανάλι θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως στο πρώτο μισό της σεζόν, δεν αναμένονται ριάλιτι περιπέτειας. Τέλος, θα σας μεταφέρουμε κάτι που ακούστηκε σαν μία πρώτη σκέψη. Να μην αναλάβει ο Τανιμανίδης το συγκεκριμένο project (αν "κλειδώσει"), αλλά να τον δούμε σε φορμάτ δικής του παραγωγής. Την ίδια ώρα, κάποια στελέχη στον ΑΝΤ1 θα θεωρούσαν πως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε κάτι τέτοιο. 



Και η λέξη "βατερλώ" μόνο επιεικής μπορεί να χαρακτηριστεί για τη χθεσινή επίδοση του "Battle of the couples". Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι δεν θα περίμεναν τέτοια επίδοση, ενώ τίποτα δεν δείχνει ότι θα ανέβει άμεσα. Ορισμένα στελέχη του ALPHA βρίσκονται σε πανικό και για το προσωπικό τους μέλλον στο κανάλι, καθώς τόσο γκράντε αποτυχίες επισύρουν και κάποιες συνέπειες. 

Αυτά για σήμερα. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα για τα νουμερα του σουκουφαμιλυ δε χρειαζετεαι να πεφτουν ευθυνες στην Αντωνα το προβλημα το εχει η εκπομπη ολοκληρη απο τις ριζες της.Καλυτερα να εβγαζαν ενα survivor πανοραμα τα σαββατοκυριακα την ιδια ωρα με παρουσιαστες την Αντελινα και τον Ποσειδωνα Γιαννοπουλο πιο πολυ θα επιανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για fame και familiar συμφωνω απολυτα στο πρωτο δεν επρεπε με τιποτα να αφησουν αυτην την εικονα του live να βγει προς τα εξω απορω πως ηταν τοσο απροετοιμαστοι δεδομενου οτι ειχαν δυο εβδομαδες κενο να προετοιμαστουν,χρειαζεται ριζικες αλλαγες το λαιβ μονο γιατι τα καθημερινα επεισοδια δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα οσο για το παρωχημενο που λετε το ιδιο ακριβως λενε πολλοι για καθε ριαλιτι αλλα τα αποτελεσματα μετα μας διαψευδουν δεν θεωρω οτι υπαρχουν παρωχημενα στη τηλεοραση να φερω και ενα παραδειγμα γιατι στο gntm οι αυστηροι κριτες να ειναι της μοδας ενω στο fame να ειναι παρωχημενο?.Στο φαμιλιαρ παλι συμφωνω για τη Παπουτσακη καλυτερα να εβαζαν στη θεση της μια ηθοποιο με χιουμορ π.Χ Μουτιδου η Σταυροπουλου για να δινει πασα στον Ζαχαρατο,τη θυμαμαι απο το 16 που σε καθε επεισοδιο μας υπενθυμιζε οτι στεναχωριεται να δινει χαμηλους βαθμους λες και ενδιαφερει κανεναν εμενα δε με εντυπωσιασε ουτε ο Μαραβεγιας αλλα σιγουρα η επιτροπη ειναι ανωτερη απο αυτην που βλεπαμε τις δυο προηγουμενες χρονιες και πολυ θετικο που την αλλαξαν ριζικα.Παντως το καστ ειναι το πιο δυνατο που θα μπορουσαν να πετυχουν πραγματικα,αν δε καταφερει να σαρωσει και φετος το σοου δεν θα το κανει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμενα οτι θα ερχοταν αυτο το βατερλω το battle αλλα δε το περιμενα απο το δευτερο μολις επεισοδιο,δε βλεπεται το προγραμμα αυτο πως να το κανουμε μονο η Σαδα αξιζει σε ολη αυτη τη τραγωδια της οποιας η παρουσιαση ριαλιτι της παει παρα πολυ αλλα το συγκεκριμενο τη χαντακωνει.Απορουσα τη περιοδο που ο σκαι την ειχε στο δυναμικο του πως την αφηνε ανεκμεταλλευτη ενω υπαρχαν τοσα ριαλιτι που θα μπορουσαν να τη βαλουν power of love,big brother,my style rocks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το άρτιο αποτέλεσμα του Y.F.S.F αλλά η επιτροπή κατά την άποψη μου είναι η χειρότερη σύνθεση από όλους τους κύκλους .Mε μία Κατερίνα Παπουτσάκι να είναι αδιάφορη για μια ακόμα φορά και ένας Ρέππας να μην έχει καταλάβει που βρίσκεται .Το house of fame είναι λύση ανάγκης για το SKAI και πολύ οικονομικότατη ,όταν έχεις έτυμο σπιτί .Δεν περιμένουμε σε ένα μουσικό reality εγκλεισμού να πάνε τα ταλέντα του επιπέδου the voice για τους προφανής λόγους. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτά τα reality δεν πάνε φτασμένοι τραγουδιστές . Αν αναλογιστούμε πόσοι παίκτες έχουν περάσει από από μουσικά ρεαλιστή την τελευταία πενταετία , άντε να βρεις παίκτες . Της Ιωάννας Μαλέσκου δεν της έφταιξε το άνευρο πάνελ αλλά η «αδιαβασία» της όσον αφορά την θεματολογία της ,καλά τα ελληνικά της αλλά μέχρι εκεί . Θετικό η έλευση Λεβέντη για να περιορίσει τον «εμμονικό» Ποφάντη με τις συνεχόμενες πιρουέτες που κάνει στο πρόγραμμα .Το 4% για τον alpha θα μείνει στην ιστορία ,άλλο α μισό και άλλο β μισό, αυτό πρέπει να μπερδέψαν τα στελέχη του alpha .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ απίθανο να βγάλουν το I am a celebrity , μου φαίνεται πραγματικά ακραίο ριάλιτι και στην Ελλάδα παίζει να φάει τσεκούρι και απευθείας κόψιμο λόγω των αντιδράσεων. Πάντως θα ήθελα πολύ ο ΑΝΤ1 να βγάλει από Σεπτέμβρη το Expedition Robinson, την ετερη παραγωγή που ανήκει στην σουηδική εταιρεία παραγωγής της "Φάρμας" και στην ουσία πρόκειται για το original format του Survivor (καμία σχέση με το τουρκικό φορμάτ). Κάτι τέτοιο θα έκανε κυριολεκτικά θραύση. Εναλλακτικά , θα προτιμούσα ακόμα και νέο κύκλο του Nomads αλλά να στηρίζεται στον πρώτο κύκλο με τις 3 ομάδες. Επίσης δυνατά φορμάτ του ειδους είναι το El Conquistador (μοιάζει με το nomads , απλά στο πολύ πιο σκληρό από πλευράς αγωνισμάτων) και το 4 Elementos (μεξικάνικο ριάλιτι, με αγωνίσματα αρκετά όμοια με του survivor , αλλά με τεράστια δυσκολία και εξίσου μεγάλους στίβους μάχης. Έχει επίσης και στοιχεία fear factor)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως για ριάλιτι, θα προτιμούσα το amazing race. Στυλ globetrotters, αλλά ανώτερο, πιο ακριβό, με περισσότερους παίκτες.. Εν τω μεταξύ μαρεσει και η σύνθεση της επιτροπής του yfsf, και η Παπουτσάκη! Κάνουν πλάκα, είναι χαλαροί, σηκώνονται και χορεύουν, είναι πιο ''νεανική'' επιτροπή, και πιο κοντά σε αυτή του ισπανικού tcms. Χίλιες φορές καλύτερη από άλλες χρονιές. Ο Ζαχαράτος δεν έπρεπε να φύγει πότε από το σόου. Και ο Ρέππας πιστεύω θα λυθεί στην πορεία. Το έχουμε ξαναπεί, το σόου αυτό δεν χρειάζεται αυστηρή επιτροπή. Εϊναι χαρούμενο, δεν κρίνει καριέρες, κάνει πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Το I am a celebrity δεν είναι καμια extreme "αμερικανια". Παίζεται στην βρετανική τηλεόραση η οποια είναι αυστηρή με το περιεχόμενο. Τι extreme δηλαδή έχει? Ουσιαστικά είναι ένα big brother με celebrities στην ζούγκλα που τους βάζουν και κάνουν κάποια αγωνίσματα με έντομα, αράχνες και αλλα αιδιστικα πράγματα (τίποτα πιο ακραίο από τις φωτογραφίσεις στο gntm) και η οποιος διάσημος αντέξει περισσότερο κερδίζει. Είναι ωραίο format και αν βρει καλους celebrities θα κάνει επιτυχία. Ειδικά αν είναι celebrity που δεν τσαλακώνονται συχνά (γιατί αυτό θέλει το format).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Alpha πρεπει να επαναφέρει οπωσδήποτε με νέα επεισόδια το Σόι,αν θελει να δει νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο άρθρο διαφωνώ για house of fame kαι φουρειρα ήταν εξαιρετική κατ εμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το your face εξαιρετικό σαν αποτέλεσμα και επιτέλους ένα κανάλι κάνει σωστά σόου. Η Μπεκατώρου στα καλύτερά της και οι παίκτες πραγματικά all star. Η επιτροπή μαρεσε κατά το ήμισυ. Ο Τάκης ήταν κλασσική αξία και με μεγάλη τρέλα. Η Κατερίνα επίσης πρόσχαρη και καθόλου τρακαρισμένη. Ο Κωστής λίγο μαγκωμενος μου φάνηκε ελπίζω να το βρει γιατί είναι φουλ συγκρατημένος. Ο κύριος Ρέππας μου φάνηκε ότι τα έχασε και ότι δεν ήξερε τι να πει και να κάνεις. Δυστυχώς εμένα ο Ρέππας μου φάνηκε αδύναμος.Για το battle of the couples ο κόσμος του έδωσε ο,τι του αξίζει. Έλεος πια με την εμπορευματοποίηση και στον έρωτα. Για τη Μαρία Αντωνά συμφωνώ αλλά το μεγαλύτερο φάουλ ήταν που κάνανε το χάρη παρουσιαστή. Δεν το έχει ο άνθρωπος τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβουν. Η Μαλεσκου έχει ανευρη Σκαλέτα και πάνελ. Πρέπει να βάλει σκληρότερο γκοσιπ και αποκλειστικά και να βγεί περισσότερο μπροστά η ίδια. Το έχει και είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω σε ολα οπως επισης και για την Παπουτσακη. Τηην εχω δει σε παραστασεις και δεν τα λεει οπως και στο υπεροχο σιριαλ "Τα καλυτερα μας χρονια". Ευτυχως την σωζουν οι εξαισιες ερμηνειες των συμπρωταγωνιστων της. Οπως και στο κυριακατικο σοου,περασε και δεν ακουμπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !