ERTFLIX: Εγινε ΑΡΡ και για τις τηλεοράσεις LG

0

Μόνο θετικές ειδήσεις επιφυλάσσει η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα το ERTFLIX υπάρχει και ως εφαρμογή (APP) για τις LG τηλεοράσεις που έχουν αγοραστεί από το 2014 έως σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι LG τηλεοράσεων με λειτουργικό σύστημα WebOs δεν χρειάζεται να έχουν σύνδεση με κεραία -παρά μόνο με το Ίντερνετ- για να μπαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού στη νέα αγαπημένη -και εννοείται δωρεάν- πλατφόρμα των τηλεθεατών.

Πανεύκολος είναι ο τρόπος για να κατέβει η εφαρμογή του ERTFLIX στις LG τηλεοράσεις:

Με το home button από το τηλεκοντρόλ βρίσκετε το LG CONTENT STORE

2. Στην μπάρα της αναζήτησης εφαρμογών πληκτρολογείτε ertflix

3. Επιλέγετε το ΕRTFLIX και πατάτε Εγκατάσταση

Tώρα, πλέον, το εικονίδιο ERTFLIX θα βρίσκεται μόνιμα στο κάτω μενού της οθόνης σας, ανάμεσα στις υπόλοιπες αγαπημένες σας εφαρμογές.

Το νέο application του ERTFLIX θα είναι σύντομα διαθέσιμο και σ’ έναν μικρό αριθμό Monitors TV και μοντέλων τηλεοράσεων 32” της LG, τα οποία δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στην εφαρμογή. Ακόμη και αυτά τα μοντέλα, όμως, όπως και όλες οι τηλεοράσεις LG, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ERTFLIX και με τον γνωστό τρόπο της υβριδικής υπηρεσίας και το κόκκινο κουμπί, που έχει ήδη ανακοινώσει η ΕΡΤ και μπορείτε να βρείτε στο ert.gr

Mάλιστα, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ έσπευσε να ανακοινώσει ακόμα μια καινοτομία της πλατφόρμας της δημόσιας τηλεόρασης αμέσως μετά το Πάσχα. Συμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media, ετοιμάζεται μια νέα μορφή του ERTFLIX που θα ζηλέψουν και οι αλλοδαποί ανταγωνιστές μας όπως έγραψε χαρακτηριστικά: “Και επειδή (τα) ακούμε συχνά ότι «το ΕRTFLIX δεν θυμάται πχ ποιο επεισόδιο έχουμε δει από μια σειρά ή και που σταματήσαμε σε μια ταινία», σπεύδω να σας πω και ένα ακόμη καλό νέο. Ο λόγος που δεν θυμάται το ERTFLIX είναι όχι γιατί δεν σας συμπαθεί, αλλά γιατί δεν του έχετε δώσει ούτε ένα mail για να σας αναγνωρίζει. Μετά το Πάσχα, όμως, -καλά να είμαστε- θα το πετύχουμε και αυτό καθώς τότε θα βγει στον αέρα μια εντελώς νέα μορφή του ΕRTFLIX που θα την ζηλέψουν ακόμη και οι… αλλοδαποί ανταγωνιστές μας”.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !