Ο κορονοϊός χτύπησε την πορτα και στην "Μουρμούρα"

Και στην τηλεόραση εξαπλώνεται γρήγορα ο κορωνοϊός παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα που έχουν πάρει όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές. Συγκεκριμένα, θύμα του ιού έπεσε και η σειρά του ALPHA “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” με αποτέλεσμα από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι το τέλος του μήνα όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν να είναι σε επανάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, αν και ολοι οι συντελεστές της σειράς υποβάλλονται σε τεστ πριν από κάθε γύρισμα και ισχύουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ο covid19 διείσδυσε και εκεί με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα καθώς δεν υπήρχε και αρκετό στοκ επεισοδίων για να μπορέσει να κρατήσει την σειρά στον αέρα.

Πρόκειται για ηθοποιό αλλά και για άνθρωπο πίσω από τις κάμερες που νόσησε και γι αυτό η διακοπή των γυρισμάτων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και όταν με το καλό όλα τα τεστ ειναι αρνητικά ηθοποιοί και τεχνικοί θα γυρίσουν πίσω στα τηλεοπτικά πλατό για να συνεχίσουν τα γυρίσματα που άφησαν στη μέση. Μέχρι τότε οι τηλεθεατές θα βλεπουν την αγαπημενη τους σειρά του ALPHA σε επανάληψη.


Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια