Γιώργος Μαζωνάκης: «Σταμάτησα μια μέρα και ζήτησα δουλειά, με έδιωξαν»

0

 


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης χθες το βράδυ στο Tik Talk. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για την καριέρα του.

«Εγώ στα 7, στα 5, έλεγα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Μπορώ να σου πω, και σε παρακαλώ μη γελάσεις, στο Δημοτικό έδινα αυτόγραφα. Το ότι το κράτησα αυτό σε ένα επίπεδο και δεν παρανόησα οφείλεται στην πίστη μου. Ήμουν 13-14 όταν πήγα στο καμαρίνι της Μαρινέλας. Ήθελα να πάω για αυτόγραφο και είπα ψέματα ότι είμαι ανιψιός του κυρίου Τζιβιλίκα. Πάω πάνω και της λέω «Καλησπέρα, είμαι συνάδελφος»… Ήμουν αποφασισμένος για αυτό το πράγμα. Εφηβικά χρόνια με την έννοια που φαντάζονται οι περισσότεροι δεν είχα… Ξεκίνησα να τραγουδάω μικρός, έκανα θέατρο, ήμουν πολυάσχολος αλλά όλα είχαν σχέση με αυτό που ήθελα να κάνω. Στρατιωτάκι κανονικό»!

Στην συνέχεια η μητέρα του Κλειώ είπε: «Η πρώτη λέξη του Γιώργου ήταν μαμ. Ήσυχο παιδί. Φορούσε κοστούμι, γραβάτα… Δεν ήθελε κανείς να του πειράζει τα ρούχα του, να του τα χαλάει… Το πρώτο τραγούδι που είπε ήταν όταν ήταν πέντε ετών και είπε το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη, είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου, δεν το περιμέναμε. Τότε καταλάβαμε ότι θα γίνει τραγουδιστής. Πήγαινε στο Λύκειο και δούλευε, τον άφηναν στο πίσω θρανίο να κοιμάται… Έφυγε από μικρός στις επαρχίες μόνος του. Με τις αδερφές του δεν τσακώθηκε ποτέ, τις πρόσεχε. Του εύχομαι να είναι πάντα ο ίδιος, να μην αλλάξει ποτέ, να είναι πάντα όπως ήταν από παιδί μέχρι το τέλος» και ο Μαζώ λύγισε!

Με τον ίδιο να αναφέρει: « Είμαστε πολύ δεμένοι. Είναι πολύ δύσκολο γιατί και στις δεμένες οικογένειες ο ένας μπαίνει στη ζωή του άλλου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό κανενός να κάνει κάτι σε βάρος του άλλου ή να κάνει κάτι κακό στον άλλο…»!

Και συνέχισε να μιλά για την πορεία του στο τραγούδι: «Το πρώτο μαγαζί που έπιασα δουλειά ήταν κοντά στο σπίτι μου… Σταμάτησα μια μέρα και ζήτησα δουλειά, με έδιωξαν. Πήγαινα πρώτη Λυκείου. Τη δεύτερη φορά με ρώτησαν τι τραγούδια λέω… δε με πίστεψαν. Άρχισα να τραγουδάω και την τρίτη εβδομάδα είχε γίνει πρώτο όνομα στην ταβέρνα”… Δούλευα και το πρωί πήγαινα κατευθείαν στο σχολείο και ταυτόχρονα ήμουν στη θεατρική ομάδα. Στο σχολείο κοιμόμουν στο θρανίο, με κατανοούσαν όμως…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν άκουσα για συμβόλαιο σκέφτηκα ότι νόμιζαν πως έχω λεφτά και θέλουν να μου τα φάνε… Πήρα το συμβόλαιο και τους είπα ότι θέλω να το δείξω στον δικηγόρο μου, δεν είχα δικηγόρο το είπα για να τους ψαρώσω. Το πήρα το έδειξα σε 2-3 ανθρώπους και μου λένε «είσαι μα@@@@ας, πήγαινε υπέγραψε τώρα». Και έτσι πήγα και υπέγραψα» και ξεκίνησε η λαμπρή πορεία του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !