Ξέσπασε ο Ησαΐας Ματιάμπα: «Α ρε μπαμπά»

0

Ο Ησαΐας Ματιάμπα, που φέτος απολαμβάνουμε στο YFSF All Stars, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2Night Show" για τον γιο του αλλα και για τον πατέρα του.

 «Ο γιος μου μας έχει τρελάνει. Είναι τόσο όμορφος που τον μπερδεύουν με κοριτσάκι. Ανήκουμε στις οικογένειες που δεν έχουμε βοήθεια, οπότε για να σκεφτούμε για δεύτερο παιδί πρέπει να πάει πρώτα ο Ηρακλής, στον παιδικό. Η Βασιλική έχει αφοσιωθεί στο γιο μας. Είδα τη Βασιλική να γίνεται μαμά και δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά ως μάνα. Άφησε τα πάντα για να αφοσιωθεί στο παιδί της. Εγώ για το γιο μου έχω κάνει τα πάντα εκτός από τον… θηλασμό»!

Ενώ,για την σύζυγό του Βασιλική,είπε: «Την γνώρισα το αεροδρόμιο. Παίζαμε στη Λάρνακα και η Βασιλική με τη μητέρα της ήταν στο αεροδρόμιο. Μόλις την είδα από μακριά μου άρεσε. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Προσγειωθήκαμε και αιτία για να την γνωρίσω, ήταν το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι αποσκευές μας. Της μίλησα και μου έδωσε το τηλέφωνό της. Της στέλνω μήνυμα και δεν πάει ποτέ. Νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο τηλέφωνο. Αλλά τελικά το νούμερο ήταν κυπριακό και έπρεπε να βάλω κωδικό… Στο νέο μου βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η σύζυγός μου, η Βασιλική. Είναι πολύ προσωπικό όλο το σκηνικό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που τα παραδοσιακά και τα δημοτικά ήταν τα ακούσματά μου. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι που θα θυμίζει αυτά τα νιάτα.»!

Μάλιστα,αναφέρθηκε και στον πατέρα του: «Ο πατέρας μου ήταν έξω καρδιά, απλόχερος. Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Το τραγούδι «Μια ανάσα για δύο», παρουσιάζει το πως νιώθει η μητέρα μου. Όσα έχει περάσει μαζί του. Ο πατέρας μου ερχόταν από μια πλούσια οικογένεια και μετά το πραξικόπημα στο Ζαίρ, έχασε τα πάντα. Τον κυνηγούσαν για να τον σκοτώσουν γιατί ήταν πρωτότοκος δημοκρατικής οικογένειας. Έχει πεθάνει εδώ και 7 μήνες. Ο πατέρας μου είδε μια φωτογραφία της μαμάς μου και την ερωτεύτηκε αμέσως. Το ίδιο και η μαμά μου. Ερωτεύτηκαν μέσα από φωτογραφίες. Αντάλλασσαν γράμματα και γνωρίστηκαν μετά. Ήταν έτοιμος να γίνει γιατρός αλλά πήγε στην Αφρική γιατί ήθελε να βρει ορυκτό πλούτο για να μη έχουμε οικονομικές δυσκολίες.»!

Και λύγισε όταν μίλησε για την απώλεια του μπαμπά του: «πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο Ηρακλής υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά μου γιατί τα τελευταία τρία χρόνια άρχιζε η υγεία του να καταρρέει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό που ήταν ο μπαμπάς και έλεγε ότι θα φύγει και δεν θα προλάβει να δει τον Ηρακλή. Ήμουν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω ότι, «όχι, μείνε δυνατός και άντεξε γιατί έρχεται ένας εγγονός που δεν τον έχεις γνωρίσει και…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !