Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού μετά τη συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν

Χρήστος Παναγούλης
0


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Το ζευγάρι δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπήρξε στόχος φυλετικών διακρίσεων από μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ η Μέγκαν  ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει.

Μετά από την επίμαχη συνέντευξη, το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι στέκεται στο πλευρό του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ δεσμεύεται ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες περί φυλετικών διακρίσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλατιού:

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Μέγκαν και τον Χάρι. Τα ζητήματα που θίγονται, ειδικά αυτό της φυλετικής διάκρισης, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια σε ιδιωτικό επίπεδο. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !