Η Φάρμα: Ο απολογισμός και οι νέοι παίχτες που μπαίνουν την Παρασκευή στο παιχνίδι.

0

Με 1.486.861 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού και εντυπωσιακή πρωτιά, « Η Φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου, στον ΑΝΤ1. Το ριάλιτι περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του, με 4,9 μονάδες διαφορά και ποσοστό 29,5%.

Οι υψηλότερες επιδόσεις του σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου στο κοινό 25-44 το κοντέρ της τηλεθέασης χτύπησε κόκκινο με 37%. Και οι γυναίκες, όμως, έδωσαν υψηλή τηλεθέαση που έφτασε έως και το 30,2% στο κοινό 25-44.


Το Σάββατο 13 Μαρτίου, η «Φάρμα» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καταγράφοντας μερίδιο 24,6%, με τους άνδρες 25-44 να δίνουν ποσοστό 33,9%.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος άφησαν πίσω τους τον σύγχρονο τρόπο ζωής για να έρθουν αντιμέτωποι με τη φύση, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η πρώτη Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Θανάση Πάτρα και του Παναγιώτη Χατζόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 5 Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στη «Φάρμα» μπαίνουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !