Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Υπήρχε κόντρα και μεταξύ Βανδή-Βίσση είχαν εμπλακεί και οι δισκογραφικές τους»

0

 


Στο «Πάμε Δανάη» σήμερα προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξής που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Αρκά.ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός  μμίλησε για τους Έλληνες τραγουδιστές.

«Έχω παίξει και στην εκπομπή μου τραγουδιστές που δεν εκτιμούσα. Τη δεκαετία του ’90 που ήμουν στον ΑΝΤ1 και έκανα συνεντεύξεις με όλα τα μεγαθήρια του ελληνικού τραγουδιού, υπήρχαν και καλλιτέχνες που τους καλούσα στην εκπομπή μου γιατί πουλούσαν εκείνη την εποχή 100 χιλιάδες δίσκους. Ως λαϊκοί τραγουδιστές η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι οι καλύτεροι της γενιάς. Οι καλύτεροι είναι η Κατερίνα Στανίση, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο Λευτέρης και η Άντζελα ήταν κατά τη γνώμη μου υποδεέστερες λαϊκές φωνές», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φυσικά και έχει φωνή, αλλά θεωρώ ότι η εικόνα που δίνεται είναι υπερβολική σε σχέση με την πραγματική αξία της. Ο Ρέμος, η Θεοδωρίδου, ο Πλούταρχος, είναι πολύ καλοί τραγουδιστές. Το ίδιο και ο Νότης. Ο Νότης Σφακιανάκης πλήρωσε στην καριέρα του τις πεποιθήσεις του. Αλλά δεν παύει να είναι ένας καλλιτέχνης που έκανε αστρονομικά νούμερα πωλήσεων κάποτε».

«Για την Χάρουλα Αλεξίου πόνεσε η ψυχή μου όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι. Όταν ένας τόσο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει κάνει ένα τέτοιο κύκλο, και βλέπει ότι η φωνή της δεν είναι όπως ήταν, είναι μεγαλείο να αποχωρεί. Ωραία η συνύπαρξη Βίσση – Βανδή, αλλά πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ τους. Υπήρχε κόντρα και μάλιστα είχαν εμπλακεί και οι δισκογραφικές τους εταιρίες», είπε επίσης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !