«Ζακέτα να πάρεις»: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Χρήστος Παναγούλης
3


Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΕΡΤ ετοιμάζει μία νέα κωμική σειρά με τίτλο «Ζακέτα να πάρεις» και πρωταγωνίστριες τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 20.00, ενώ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα βρίσκεται στον αέρα και το δεύτερο trailer, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση για όλα όσα θα δούμε.

               

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αντιγραφει τον ant1 στον κακο προγραμματισμο.Μα ειναι δυνατον να το βαζουν Σαββατοκυριακο ενω υπαρχει ενα τεραστιο κενο στην prime-time της Δευτερας και η Τριτης?Λες και θελουν να το καψουν επιτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιπτάμενο Πλυντήριο Κανείς μεγάλο λάθος είναι δυνατόν μία νέα σειρά στην ΕΡΤ να κάνει νούμερα Δευτέρα Τρίτη στις 22:00 απέναντι από MasterChef, μέλισσες και Survivor; κατ'εμέ πολύ έξυπνη κίνηση απο ερτ γιατί έτσι θα καταφέρει να κτίσει κοινό γιατί δεν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι κι αλλιώς και τα ''Καλύτερα μας χρόνια'' και ''Τουρτα της Μαμας'' που παίζουν Πέμπτες - τη μονη μερα χωρις δυνατά ριάλιτι απέναντι - στο 4% περιορίζονται. Και ο ''Πλάτανος'' τα απογεύματα στο 5%.

    Πολύ δύσκολα θα γυρίσει το mainstream κοινό να δει ΕΡΤ ανεξαρτήτως ώρας, μέρας ειδικά σε μια σειρά που παρά το πολύ καλό της καστ, θεματικά θα συνεχίζει στα ίδια χιλιοειπωμένα βήματα των ''Μουρμουρα'', ''Σοι σου'', ''Φαμίλια'' κτλ κτλ

    Όπως και να'χει...καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !