Άγριες μέλισσες: «Η Ελένη οφείλει στην Μυρσίνη την ακριβή αλήθεια για το πως χάθηκε το παιδί της»

0

Για την σειρά "Άγριες Μέλισσες" που συμμετέχει μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου στο 7 Μέρες TV.

Έρχομαι και στις «Άγριες μέλισσες», που επί δύο σεζόν έχουν κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Αλήθεια, τι έχετε αγαπήσει στη Μυρσίνη;

Την πολυπλοκότητα της, τον τρόπο που επιβιώνει ύστερα από την ασύλληπτη τραγωδία που έζησε χάνοντας το παιδί της. θα ήθελα, ωστόσο, να μου πείτε εσείς πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τη Μυρσίνη, επειδή εγώ δεν έχω το χρόνο να δια­βάζω τα σχόλια στο twitter και ευρύτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Οι περισσότεροι τη θεωρούν μια στιβαρή προσωπικότητα, μια δυνατή, συναισθηματική και ταυτόχρονα σκληρή γυναίκα: Η Μυρσίνη έχει μια σπίθα στη ματιά και την ψυχή της.

Θα σας διηγηθώ τι μου συνέβη σήμερα μετά το γύρισμα, όταν επισκέφτηκα το φαρμακείο της γειτονιάς μου... Ενώ βρισκό­μουν στο μαγαζί, μπήκε μία κυ­ρία η οποία με κοίταζε επίμο­να. Τη ρώτησα «Μήπως βιάζε­στε. Θέλετε να προηγηθείτε;». «Όχι», μου απάντησε και συ­νέχισε λέγοντας «Σας κοιτάζω γιατί θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την ερμηνεία σας. Παρότι υποδύεστε μια αντιπα­θή ηρωίδα, δεν μπορώ να μην εκτιμήσω τον έντεχνο τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να μας πείσετε να τη δούμε από μια άλλη οπτική». Η Μυρσίνη είναι ένας πραγματικός άνθρωπος. Δεν είναι καρικατούρα.

Θα συγχωρέσει την Ελένη;

Θα ήταν ευχής έργο να κατα­λάβει η Μυρσίνη ότι τελικά η συγχώρεση και η κατανόηση εί­ναι ωφέλιμες για τη δική της ελευθερία. Ελπίζω να βρει αυ­τόν το δρόμο της πραγματικής ελευθερίας που περνά από την απαλλαγή του θυμού. Νομίζω ότι η Ελένη οφείλει στη Μυρ­σίνη την ακριβή αλήθεια για το πώς χάθηκε το παιδί της. Αυ­τός είναι ο μεγάλος πόνος, η στεναχώρια, το βάσανο και η αγωνία της. Θέλει να ακούσει τι πραγματικά έγινε την τελευταία νύχτα της ζωής του. Έχει πεθά­νει πλέον ο γιος της. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Κάθε μάνα θα βασανιζόταν με το τι συνέ­βη. Είδατε πόσο μοναδικά εν­σωμάτωσαν οι συγγραφείς, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, αυτό το υπέροχο στοιχείο της αρχαίας τραγωδί­ας στη σειρά; Το τραγικό αυτό γεγονός διαδραματίζεται στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όλος ο κόσμος ξέρει τι συνέβη, ενώ οι ήρωες αγνοούν την αλήθεια. Η μητέρα, τόσα χρόνια μετά, θέλει να μάθει πώς έφυγε ο γιος της.

Η Μυρσίνη είναι παρεμβατική στη ζωή των παιδιών της. Θα δεχτεί τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή;

Είπε στον Κωνσταντή «Πώς εί­ναι δυνατόν να με αγνόησες; Πώς το έκανες αυτό;». Η Μυρ­σίνη είναι τρομερά εγωκεντρι­κό άτομο. Γίνεται δυστυχής. Σε μια σκηνή λέει «Μου φαίνε­ται σαν φτηνό μυθιστόρημα τα τρία μου αγόρια να έχουν δη­μιουργήσει σχέση με αυτές τις τρεις γυναίκες. Είναι τρομερό». Και τονίζει στον Κωνσταντή «Ο ένας έχασε τη ζωή του, ο άλ­λος έχασε τον εαυτό του. Εσύ έχεις γίνει ένα έρμαιο που άγε­ται και φέρεται».

Υπάρχει το ενδεχόμενο να συμμαχήσει ξανά με την Ασημίνα, προκειμένου να διώξουν τη Δρόσω από τη ζωή της οικογένειας;

Κατά καιρούς, η μια γυναίκα έχει πλησιάσει την άλλη. Αυτή η σχέση είναι πραγματικά ενδι­αφέρουσα. Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τη Μελίνα Τσα­μπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη για αυτόν το ρόλο. Είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα.

Λέγεται ότι η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Όντως θα συνεχιστεί. Είναι πλέον σίγουρο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !