Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι θα κάνει του χρόνου στον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε φορά που το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφαλίζει τα δικαιώματα για μία καινούργια παραγωγή το πρώτο όνομα που πέφτει στο τραπέζι για να το παρουσιάσει είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Έτσι και τώρα, καθώς οδεύουμε στο τέλος της σεζόν 2020-2021, ο Γρηγόρης είναι το πρόσωπο που θα κάνει πρώτο ραντεβού με τους υπεύθυνους του σταθμού για να δει τι θα κάνει του χρόνου…

Ο ΑΝΤ1 έχει σκεφτεί τον Γρηγόρη για τρία διαφορετικά projects και μένει να δούμε ποιο από όλα θα αναλάβει.

Tο κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τα δικαιώματα για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Εννοείται πως για το παιχνίδι αυτό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ιδανικότερος παρουσιαστής από τον Γρηγόρη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Αρναούτογλου έχει μιλήσει με πολύ θετικά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύει ότι θα του ταιριάζει πολύ.

Εκτός όμως από τον «Εκατομμυριούχο» ο ΑΝΤ1 θέλει του χρόνου να βγάλει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Και για αυτή την εκπομπή το πρώτο όνομα πού συζητήθηκε ήταν αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.Η τρίτη πρόταση που υπάρχει για τον Γρηγόρη είναι ασφαλώς το Τhe 2night show. Ο ΑΝΤ1 θέλει να διατηρήσει ενεργή τη late night ζώνη και για αυτό το ροκ σόου του Γρηγόρη από αυτή την εβδομάδα προβάλλεται τρεις φορές και όχι δύο.

Ωστόσο, ένας παρουσιαστής ακόμα και του βεληνεκούς του Γρηγόρη δεν θα μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα τρεις εκπομπές. Το κανάλι, σε συνεννόηση με τον παρουσιαστή θα πρέπει να αποφασίσει που θα δώσει προτεραιότητα και πού όχι.

Αν ο Γρηγόρης είναι ο οικοδεσπότης του«Εκατομμυριούχου» τότε θα πρέπει να αναλάβει ή το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ή το Τhe 2night show. Αν αντίστοιχα κάνει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το Τhe 2night show δεν θα μπορεί να κάνει ταυτόχρονα τον «Εκατομμυριούχο».

Με δυο λόγια, είναι σαφές ότι του χρόνου ο Γρηγόρης θα έχει διπλή παρουσία στον ΑΝΤ1. Και μένει να δούμε αν θα έχει καθημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές μέσα από το τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται πριν από το δελτίο ειδήσεων, σε συνδυασμό με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που είναι εβδομαδιαίο ή το Τhe 2night show που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Αν τελικά δεν κάνει τον «Εκατομμυριούχο», θα αφοσιωθεί στη βραδινή ζώνη, αναλαμβάνοντας δύο εκπομπές που θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα και μία αντίστοιχα.

Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Γρηγόρη αναμένεται να παρθούν τον Ιούνιο, όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του σταθμού.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλου

Να συμπληρώσουμε πως στην περίπτωση που τελικά ο Γρηγόρης αποφασίσει να κάνει τον "Εκατομμυριούχο" και το "2night show", τότε δεν αποκλείεται η Μαρία Μπεκατώρου να αξιοποιηθεί στην παρουσίαση του "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Το όνομα της έχει πέσει και για την κριτική επιτροπή, με την ίδια όμως να έχει σοβαρές επιφυλάξεις στο κατά πόσο της ταιριάζει ένας τέτοιος ρόλος. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΝΤ1 ξυπνα και αξιοποίησε επιτέλους τις αδελφές Μαγγίρα!! Τις έχει ήδη στο yfsf, ο,τι πρέπει για το Ελλάδα και έχεις ταλέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Γρηγορης κανει τον Εκατομμυριουχο,το "Ταλεντο" θα μπορουσε να το αναλαβει ο Λιαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !