Αναβάλλεται εκ νέου το «YFSF»

Χρήστος Παναγούλης
8


Δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΝΤ1 και το «YFSF», αφού όλα δείχνουν ότι πάει για νέα αναβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του newspistol, στα rapid test που έγιναν σήμερα βρέθηκε νέο κρούσμα σε άτομο της παραγωγής, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν μοριακά test σε όλους τους συντελεστές. Έτσι, το ενδεχόμενο το show μεταμφιέσεων να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου δείχνει να απομακρύνεται, αφού πρέπει να ακολουθηθούν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα. Να θυμίσουμε ότι αρχικά η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου ωστόσο μετατέθηκε για μία εβδομάδα αργότερα, μετά από θετικό κρούσμα που βρέθηκε στην παραγωγή. 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τους τσάκισε ο ανάδρομος Ερμής. 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε γαμώτο και το περίμενα πως και πως. Κρίμα. Μακάρι να ναι καλά όλοι τους. Καποιος τους έχει μουτζώσει δε γίνεται. 😂😂.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλύτερα να πάει για Σεπτέμβρη. Να χει και κοινό και να είναι όλοι ασφαλείς. Πρέπει τα κανάλια κάποτε να καταλάβουν ότι η υγεία είναι πάνω απο όλα τα shows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι Σεπτεμβρίο μπορεί να είναι δύσκολο να μαζευτούν ξανά οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι ο Κρατερός Κατσούλης θα μπει σε καραντίνα και θα λείπει από τους Κουκου; Τα νεύρα όλων πρέπει να έχουν σπάσει με όλο αυτό. Θα πρότεινα για καλό και κακό το κανάλι να προχωρήσει σε τεστ και στις άλλες εκπομπές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως ειναι σημαδι?Μηπως δεν πρεπει να βγει ποτε αυτη η βλακεια?Ετσι κι αλλιως απατο θα πηγαινε,αφου ολοι θα βλεπουν survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λες βλακεια το face και σοβαρο το survivor??? ιπταμενο πλυντηριο μαλον αλλο ειναι το θεμα σου....ενα απο τα πιο επιτυχημενα σοου με πολυ καλο καστινγκ και φοβερη παραγωγη. θα δωσει την μαχη του ,μην το ξεγραφεις...ενα μετριο face ειχε ριξει φαπα δυνατη στο survivor ελλαδα τουρκια.τωρα θα χασει αλλα οχι για πολυ.αρα μην βιαζεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !