Ντάνος: «Νομίζω ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός σε αυτο το Survivor»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο «Ντάνος» . Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος κέρδισε το Survivor ,του τηλεοπτικού κοινού αναφέρθηκε, μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και στον Γιώργο Λιανό.

«Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor. Είχαμε κάνει κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις, τελικά δεν προχώρησε. Ήταν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα, είχαμε περάσει σε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη συνεργασία μας αλλά δεν προχώρησε».

«Δεν το βλέπω πάρα πολύ το φετινό» παραδέχθηκε ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ. «Το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Μια χρονιά του Survivor διαφορετική. Οπωσδήποτε είναι πετυχημένο από ότι δείχνει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, από ότι ακούω. Λίγο η καραντίνα, λίγο τα τοπία, λίγο τα αγωνίσματα…».

Όσο για τον Γιώργο Λιανό,δήλωσε: «Νομίζω ότι κούμπωσε σε αυτό το είδος Survivor, το φετινό, έχει και τις ατάκες του και νομίζω ότι είναι καταπληκτικός».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια