Η συγκίνηση του Αντρέα Μικρούτσικου: «Δεν χρειάζεται να διακόψουμε...»

0

 


Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στο Tik Talk  ήταν χθες το βράδυ ο Αντρέας Μικρούτσικος. Μετά το βίντεο που του έδινε η παραγωγή και βλέποντας τον αδελφό του,Θάνο Μικρούτσικο,συγκινήθηκε αρκετά.

«Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει.Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με συγκινεί ο γιος μου, με συγκινούν ιστορίες που έχω ζήσει, εκπομπές που έχω ζήσει, γυναίκες πολλές μέχρι που έρχεται το θέμα τις απώλειες.Βρίσκομαι σε μια φάση μετά από έναν χρόνο να μην έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Πρακτικά σημαίνει ότι κάνω ότι δεν έχει συμβεί, ότι έχω τη δυνατότητα να του τηλεφωνήσω και να του μιλήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το παραδεχθώ».

«Με τον Θάνο έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα. Δούλευε πατρικά από μικρή ηλικία, με προστάτευε πάντα και ήταν σαν ο μεγάλος αδελφός – πατέρας μου”ανέφερε χαρακτηριστικά στο βραδινό talk show του Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος. “Αυτή η σχέση δεν άλλαξε με τον χρόνο, πάντα ήταν αυτή».

O Αντώνης Σρόιτερ βλέποντας τον παρουσιαστή να είναι φορτισμένος,θέλησε να διακοπεί για λίγο η εκπομπή. Φυσικά,ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε πως:

«Δεν χρειάζεται να διακόψουμε. Τι θες; να ξαναπάμε από την αρχή την εκπομπή; Αυτός είσαι, αυτό είμαι, αυτό μου έκανες και θα στο φυλάω μανιάτικο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !