«O κ. Λιγνάδης χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο »

0

 


Mια νέα αποκάλυψη που σχετίζεται με τον  Δημήτρη Λιγνάδη και ένα συμβάν που είχε γίνει στην παράσταση "Billy Elliot”,έφερε στο φως σήμερα η εκπομπή "Έλα Χαμόγελα". Πιο,συγκεκριμένα ο χορευτής Παναγιώτης Διονυσακόπουλος σε ζωντανή επικοινωνία με την Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε  για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Όταν πρωτοάκουσα για αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, είναι πως γίνεται εγώ, ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετάσχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπο του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν! Ή ατομα που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι».


«
Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μού είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς. Για να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα παγώσει από αυτό και είχα νιώσει ίσως απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, μπροστά σε όλους, μου είπε πως ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ. Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook. Ήταν ξημερώματα και τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι πως είχε ειπωθεί ένα "αστείο" πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον. Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα μια ένταση όταν τον συναντούσα και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !