Ελένη Φουρέιρα: «H παρουσίαση χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας. Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο μουσικό ριάλιτι «House of fame», ενώ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους είπε το ναι στην πρόταση του ΣΚΑΙ.


Τι είναι ακριβώς το «House of Fame»; Ένα talent show, ένα ριάλιτι ή κάτι περισσότερο;

Το «House of Fame» είναι μια μουσική ακαδημία. Τα παιδιά έχουν στο πλευρό τους καθηγητές, που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του, από τους οποίους θα μαθαίνουν όλα όσα χρειάζονται. Για παράδειγμα, μέσα από μαθήματα φωνητικής και χορού, θα προετοιμάζονται για την εμφάνισή τους στα lives, όπου θα τους βλέπουν το κοινό και η κριτική επιτροπή.


Σας είχαμε δει ως κριτή σε άλλο show ταλέντων. Τώρα αναλαμβάνετε ένα διαφορετικό ρόλο. Τι σκεφτήκατε όταν σας έγινε η πρόταση για την παρουσίαση;

Αποδέχτηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη. Το «House of Fame» έχει όλα εκείνα που με έκαναν να νιώσω άνετα ώστε να αναλάβω για πρώτη φορά καθήκοντα παρουσιάστριας. Είναι μια καλά οργανωμένη παραγωγή, από ένα μεγάλο κανάλι, το ΣΚΑΪ, και με μια all star κριτική επιτροπή, με τον CEO της δισκογραφικής μου εταιρείας, της Panik Records, τον Γιώργο Αρσενάκο, δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιάννη Πλούταρχο, και έναν από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς, τον Φοίβο.


Βλέπετε το νέο αυτό ρόλο που αναλάβατε ως ένα προσωπικό στοίχημα;

Κάθε επαγγελματικό βήμα μου είναι και ένα προσωπικό μου στοίχημα. Και σε όλα δουλεύω σκληρά και δίνω το 100% μου.


Πώς προετοιμαστήκατε για την πρεμιέρα;

Θεωρώ ότι κάθε project χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Έτσι και η παρουσίαση. Δεν σας κρύβω ότι είχα το γνωστό δημιουργικό άγχος, αλλά, όπως κάθε φορά, μόλις αρχίζει το show, το ξεχνάω και ζω μαζί με όλους τη «μαγεία» του «House of Fame».


Kάθε live του show θα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις;

Σίγουρα. Να είστε συντονισμένοι για να τις απολαύσετε όλες!


Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει ένα τέτοιο talent show επιτυχημένο;

Το ίδιο το talent show! Και εννοώ τους συμμετέχοντες σε αυτό, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μέσω των οποίων φτάνει τελικά το show στις οθόνες και τις καρδιές του κόσμου.


Κριτική επιτροπή και καθηγητές της Ακαδημίας αποτελούν μια πολύ δυνατή ομάδα. Τι πιστεύετε πως θα δώσει ο καθένας στο «House of Fame»;

Κάθε ένας από τους κριτές και τους καθηγητές έχει τη δική του μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τομέα του. Και όλοι μαζί συνθέτουν μια dream team που μπορεί να δώσει στους διαγωνιζόμενους γνώσεις και βάσεις για να ασχοληθούν με το τραγούδι όπως ονειρεύονται.


Τι θα συμβουλεύατε τα παιδιά που έρχονται στο «House of Fame»; Ένα μυστικό που θα μοιραζόσασταν μαζί τους;

Το μυστικό είναι ένα: δουλειά, δουλειά, δουλειά! Επίσης να μη σταματούν να ονειρεύονται, να βάζουν στόχους και να μην πτοούνται.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !