Μετά το δελτίο του MEGA η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 Με φουλ τις μηχανές έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του για το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν στο Mega. Οι «8 λέξεις» θα ολοκληρωθούν φέτος και σε μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς», το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου.

Είναι πολλά τα ονόματα που συζήτησαν με την εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου και αρκετά που είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Από τις πρώτες που έκλεισαν για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική σειρά που θα γυριστεί στη Μάνη είναι η Λυδία Κονιόρδου. Η σπουδαία ηθοποιός και πρώην Υπουργός Πολιτισμού είπε το ναι σε καθημερινή σειρά και θα είναι μία από τις σπάνιες φορές που θα τη δούμε στην τηλεόραση.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας. Αν και ο ηθοποιός είχε δεχτεί πρόταση κι από τη νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο Alpha, προτίμησε να δώσει χέρια με την εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και θα έχει τον βασικό ανδρικό ρόλο στη «Γη της Ελιάς».


Στη νέα σειρά του Mega θα παίξει και η Αφροδίτη Λιόντου. Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιόντου που τη γνωρίσαμε κυρίως ως τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει και αυτή στο νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει το ταλέντο της μητέρας της που είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της στα μιούζικαλ.

Αρκετά είναι και τα πρόσωπα που ακούγονταν ότι θα συνέχιζαν τη συνεργασία τους με τον Γεωργίου από τις «8 λέξεις». Ωστόσο, μόνο ο Γιώργος Παρτσαλάκης φαίνεται μέχρι στιγμής να αναλαμβάνει ρόλο στη  νέα σειρά.

Το νέο σίριαλ των Γεωργίου- Νικολάου και Δημητρίου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται καθημερινά αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του Mega.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !