Τέλος και από το ραδιόφωνο ο Θοδωρής Αθερίδης...

Χρήστος Παναγούλης
0


Φέτος τελικά δεν είναι η χρονιά του. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος ενεργώντας γρήγορα και βλέποντας αυτό που ερχόταν με τα θέατρα ένεκα κορωνοϊού, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως παρουσιαστής τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Όπως φαίνεται βέβαια εκ του αποτελέσματος, η προσπάθεια αυτή δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Πρώτα ήρθε το τέλος της εκπομπής «Ελα και θα δεις», η οποία κατέβασε αυλαία πρόωρα εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης αλλά και κάποιων προβλημάτων που είχαν προκύψει με την εταιρεία παραγωγής. Αύριο λοιπόν έρχεται και δεύτερο φινάλε, αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στον σταθμό του Πρώτου Θέματος 104,6. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε εκπομπή τα μεσημέρια από τη 1 μέχρι και τις 2, δίνοντας τη σκυτάλη στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess, η σημερινή εκπομπή θα είναι και η τελευταία, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους και έτσι ο Θοδωρίδης Αθερίδης θα αποχαιρετήσει το ραδιοφωνικό του κοινό. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !