Mediatown: Οι περιορισμοί στους ΚουΚου, το ΣΚ Family, η καλύτερη χρονιά της Σίσσυς, trash ιστορίες, η Χατζηβασιλείου στο Mega, η επιστροφή της Δούκισσας, η κερδισμένη Φαίη,το μέλλον του Still Standing

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Πέμπτη σήμερα και το "Mediatown" είναι εδώ! Για πάμε να κάνουμε μία βόλτα στους δρόμους αυτής της μιντιακής πόλης...



Σε μονοψήφια έχει περιοριστεί η εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου". Τα νούμερα έχουν υποστεί τεράστια πτώση, ωστόσο δεν μας κάνει καθόλου ενύπωση. Το κανάλι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη με τους περιορισμούς που συνεχώς βάζει στη συγκεκριμένη εκπομπή στο να μην παίζει δυνατά προγράμματα του ανταγωνισμού, όπως το "Survivor". Αυτός ο εγωισμός και η υπεροψία θα τους φάει, όπως και επίσης δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την σιωπή της εκπομπής για τα ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου. 


Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις για το "ΣΚ Family" του ΣΚΑΙ. Το δίδυμο Χάρης-Αντελίνα έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον και η ειδικά η δεύτερη φαίνεται πως το έχει υπερβολικά με την παρουσίαση. Δίπλα τους έχουν το δυνατό χαρτί Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που ανήκει στην κατηγορία των opinion leader, αλλά και τη Μαρία Αντωνά που όμως φαίνεται να μην μπορεί να σταθεί επάξια. Άλλωστε, ούτε στο "Happy Day" είχε ξεχωρίσει. Απορώ στον ΣΚΑΙ τι σκέφτηκαν ότι μπορεί να αλλάξει ως προς την τηλεοπτική της παρουσία. Πάντως, η εκπομπή έχει ανάγκη από περισσότερο ρεπορτάζ, ωστόσο το πλήθος εμπορικών θεμάτων δημιουργεί προβλήματα στην τηλεθέαση. 



Την καλύτερη χρονιά του διανύει το "Έλα Χαμογέλα". Οι προσθήκες των Γρηγόρη Μπάκα και Ναταλία Ανδρικοπούλου έχουν ενισχύσει σημαντικά την εκπομπή, ενώ γίνεται πολύ καλή δουλειά και στην επιλογή των καλεσμένων. Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και 4η σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει δημιουργήσει πλέον ένα σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές. 

Είχα καιρό να δω "Οικογενειακές ιστορίες" και είχα ξεχάσει πόσο τραγικό είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι ερμηνείς δεν είναι απλά κακές, αλλά κάκιστες. Το ότι ξεπερνά το 10% με προβληματίζει πάρα πολύ..Λογικά ο Σεφερλής με το "5 επί 5" που θα μπει απέναντι του, θα το ρίξει κάτω από τη βάση. 


Και μπορεί η πρόταση της "Barking well media" για να αναλάβει εκπομπή στο Mega η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μη προχωρά, ωστόσο κάτι άλλο ακούγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία. Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει παραγωγή σε νέα εκπομπή με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια φημολογείται ότι συζητά για  ένα infotainment πρόγραμμα στην απογευματινή ζώνη του ΣΚ στο Mega. 

Με το  «Super Makeover» επιλέγει  να κάνει comeback η Δούκισσα  Νομικού  με ένα concept που της  ταιριάξει  “γάντι” . Μπορεί να μην το βλέπουμε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση αλλά  στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει στηθεί με πολύ ενδιαφέρον τρόπο με μια έξυπνη και γρήγορη ροή . Στο «Super Makeover» συμμετέχουν διακεκριμένοι επαγγελματίες στο χώρο της μόδας  που τους διακατέχει μια τηλεοπτική αμεσότητα που τους κάνει να ξεχωρίζουν. 



To Star κέρδισε το στοίχημα επιστρέφοντας στην μυθοπλασία με τη σειρά «Έρωτας με διαφορά», καταφέρνοντας να "σκαρφαλώσει" πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω κανάλια που έχουν εδραιωθεί στην μυθοπλασία.  Μπορεί η υπόθεση να φαίνεται λίγο κλισέ αλλά έχει αποδοθεί πολύ έξυπνα  αφού παντρεύει με έναν γλυκό τρόπο  την νέα με την παλιά γενιά. Το cast και η σκηνοθεσία είναι τα στοιχεία που έρχονται να "κουμπώσουν" στην επιτυχία της σειράς.   



Το κερδισμένο πρόσωπο των ημερών είναι η Φαίη Σκορδά. Η σταθερή ευαισθησία και μαχητικότητά της στα θέματα του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και ο τρόπος προσέγγισής της στις συνεντεύξεις, την έχουν ανεβάσει πολύ στα μάτια όλων. Βγάζει κάτι ειλικρινές όλο αυτό και νομίζω πως οι τηλεθεατές έχουν ένστικτό...

Αβέβαιο είναι το μέλλον του "Still Standing" με τη Μαρία Μπεκατώρου για τη νέα χρονιά. Βέβαια, η παρουσιάστρια 100% θα μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου,αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν το τηλεπαιχνίδι θα πάρει το πράσινο φως για 5η σεζόν. Έχει ακουστεί και το σενάριο να πάει το Σαββατοκύριακο...

Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε 15 μέρες. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας. 


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά τα λες .Αυτό που θα πω για τους Κου-Κου είναι ότι έχει ρόλο προωθητικό για το κανάλι τους το star και μόνο ,δεν εκμεταλλεύονται μερικές φορές ούτε τα θέματα που έχουν στην ιδια εκπομπή αφού επιλέγουν να κάνουν δημοσιές σχέσεις και τα αφήνουν να «πέσουν κάτω» .Εγώ απορώ με τα διψήφια του SK-FAMILY μπορώ να πω ότι έχει κατι το δίδυμο που αρέσει. Γιατί να κανεις μια τέτοια εκπομπή με ένα περιεχόμενο ανούσιο, αδιάφορο που θυμίζει καλοκαιρινή εκπομπή….μπράβο.. με μία Τατιάνα πέρση που διψήφιο δεν έπιανε. Το trash στην ΤV αν πιάσει δύσκολα θα ηττηθεί…5*5 είναι δυνατό για να το δούμε . Να δω και κανένα διψήφιο σε μια ιδέα του Νίκου Κοκλώνη ….εκεί φαίνεται η μαεστρία μιας εταιρίας παραγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγαπημένη μου στήλη! Εξαιρετικές τοποθετήσεις για άλλη μια φορά! Νομιζω πως το Still Standing δεν τραβάει για 5η σεζόν και δεν ξέρω κατά ποσο θα λειτουργήσει το Σαββατοκυριακο. Πάντως, αναμφίβολα η Μαρία Μπεκατώρου είναι πολυ ταλαντούχα και σίγουρα μπορεί να αναλάβει επάξια κάποιο νέο πρότζεκτ, ακόμα και νέο τηλεπαιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχω χώσει αρκετές φορές στην Φαίη. Θεωρούσα ότι είναι αδιάφορη και δεν ασχολείται με την εκπομπή της. Επίσης την θεωρώ αδύναμη στις συνεντεύξεις. Με το που ήρθε ο Λιαγκας η αλήθεια είναι ότι έκανε στροφή 180 μοιρών. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις, εκφράζει άποψη, συμμετέχει σε όλα. Μπράβο της. Αν και μεταξύ μας καιρός ήταν να ξυπνήσει. Λήγει και το συμβόλαιο όπως διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το still standing κουρασε,καιρος να σταματησει.Θα μπορουσε να αντικατασταθει απο τον "Εκατομμυριουχο",αν τελικα το καναλι εξασφαλισει τα δικαιωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχνάμε κάτι, το «Still Standing» παίρνει πολύ χαμηλό lead in όταν μπει ο Σεφερλής που μάλλον θα μπει πριν την Μπεκατώρου λογικά θα πάρει ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !