«House of Fame»: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Χρήστος Παναγούλης
8


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το «House of Fame», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου, από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για το απόλυτο talent show, με μία άπαιχτη κριτική επιτροπή και μία παρουσιάστρια… φωτιά! Τέσσερις προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν έναν ρόλο διαφορετικό. Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος παίρνουν θέση για πρώτη φορά μαζί στην κριτική επιτροπή του «House of Fame» και είναι σίγουρο πως θα μας καταπλήξουν!

Γιάννης Πλούταρχος: Το καλύτερο παιδί!

Ο ερμηνευτής με την ερωτική φωνή άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αγαπητούς λαïκούς τραγουδιστές. Με αμέτρητες επιτυχίες στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει βραβευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτοδημιούργητος και άνθρωπος με πείσμα και επιμονή ξέρει πολύ καλά πώς είναι να παλεύεις. Πρώτη φορά ως μέλος κριτικής επιτροπής, σίγουρα θα είναι υποστηρικτικός και η άποψή του θα έχει έναν… πατρικό χαρακτήρα.

Καίτη Γαρμπή: Ατόφιο χρυσάφι!

Με καριέρα που μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Καίτη έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το ελληνικό κοινό με τα τραγούδια της να αποτελούν σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική δισκογραφία. Πολυβραβευμένη, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύρια, αλλά και ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το νεανικό κοινό να την ακολουθεί φανατικά. Είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνις που πρωτοτύπησε λανσάροντας τα δικά της emoji-kaitoji με μεγάλη επιτυχία! Αυθόρμητη, με δομημένη σκέψη και εύστοχο σχολιασμό, είναι σίγουρο πως θα πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Γιώργος Αρσενάκος: O Mr Panik!

Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων Ελλήνων τραγουδιστών. Αναγνωρίζει το αυθεντικό ταλέντο και ξέρει καλά πώς να οδηγεί έναν καλλιτέχνη στον δρόμο της επιτυχίας. Είναι CEO και συνιδρυτής της PANIK RECORDS που έχει πάνω από 100 καλλιτέχνες κύρους στο δυναμικό της αλλά και πολλούς νέους. Δυναμικός και απόλυτα προσηλωμένος, στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ως κριτής, η ματιά του είναι εκείνη που θα φέρει στο φως τα αληθινά ταλέντα του σόου.

Φοίβος: O Μίδας!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας φέρουν την υπογραφή του, γνωστοί καλλιτέχνες αναδείχθηκαν με τις δικές του δημιουργίες και μετρά πάνω από έξι εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις album & cd-singles. Εδώ και δεκαετίες το όνομά του αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας, τα τραγούδια του είναι στα χείλη όλων αλλά ο ίδιος εμφανίζεται σπάνια και για πρώτη φορά συμμετέχει σε τηλεοπτικό σόου ως κριτής. Άμεσος και ανατρεπτικός αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες ενός ερμηνευτή και σίγουρα δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο.

Ρόλο - πρόκληση στην παρουσίαση για πρώτη φορά, αναλαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα. Η απόλυτη performer με τη διεθνή καριέρα έχει κυκλοφορήσει συνεχόμενα No1 hits που κατακτούν κάθε φορά τα charts και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views στο You Tube, έχει κερδίσει βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης.

Η εκρηκτική show woman έρχεται να ανεβάσει… τη θερμοκρασία στη σκηνή του live του «House of Fame».

Στα lives του show, οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα - έκπληξη. Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν για το μέλλον των φοιτητών στην κορυφαία μουσική ακαδημία.


             

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ποια διεθνη καριερα για την Φουρειρα που εβγαλε δυο τρια σινγκλ που εγιναν γνωστα στην Ισπανια και αυτο βαφτιζουν διεθνη καριερα δηλαδη τυφλα να εχει η Νανα Μουσχουρη που οντως εκανε διεθνη καριερα η Μαρια Καλας κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε πότε θα παίζει αυτό το "τάλεντ σόου" αφού όλες οι ζώνες του Σκάι είναι γεμάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε πότε θα παίζει αυτό το "τάλεντ σόου" αφού όλες οι ζώνες του Σκάι είναι γεμάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καθημερινά επεισόδια 18:00 - 20:00 (στη θέση του My Style Rocks που τώρα παίζει επανάληψη ο Μπλέτσας) και το εβδομαδιαίο σόου την Παρασκευή, μόλις τελειώσει το Voice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε απόγευμα και live την Παρασκευή,στη θέση του The voice που οσονουπω ολοκληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικά θα παίζει καθημερινές 18:00-20:00 (που τώρα έχει επανάληψη τον Μπλέτσα) και σόου την Παρασκευή στη θέση του Voice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι όλες οι ζώνες του σκαι γεμάτες. Θα παίζει κάθε μερα στις 6:00-7:50 (που είναι ελεύθερες καθώς μετά την δούκισσα που τελειώνει στις 6:00 έχει επαναλήψεις) και θα κάνει live κάθε Παρασκευή καθώς τώρα φεύγει το voice και. έχει κενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μουσικό ριαλιτι το λένε στο τρέηλερ γιατί μετα λενε ταλεντ σοου αφού ριαλιτι θα ειναι. Απογευμα θα το δειχνουν. Γεμισαμε ριαλιτι. Χαθηκε μια ποιοτικη σαπουνόπερα σαν τον Ηλιο το απογευμα δεν εχει τιποτα να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !