Επιστρέφει το «Dancing on ice»;

Χρήστος Παναγούλης
2


Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετά project από το παρελθόν να επιστρέφουν στους δέκτες μας, με ή χωρίς επιτυχία. Φαίνεται λοιπόν ότι ήρθε η σειρά του «Dancing on ice», μία εκδοχή του «Dancing with the stars» στην οποία βλέπουμε τους celebrities να διαγωνίζονται στο πατινάζ. Για όσους δεν το θυμούνται, το συγκεκριμένο show είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2011-2012 με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού και τους Πέτρο Κωστόπουλο, Έλενα Παπαρίζου και Αλέξη Κωστάλα στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται σε συζητήσεις με την βρετανική εταιρεία παραγωγής προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής για την χώρα μας. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά το show χορού θα βγει στον αέρα μέσα στον Μάρτιο, ενώ το «Just the 2 of us» μετατίθεται για την επόμενη σεζόν.  

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί ο Κοκλώνης επιμένει τόσο στην επαναφορά κόνσεπτ τα οποία δεν σημείωσαν επιτυχία στο παρελθόν? Τι διαφορετικό θα μπορουσε να συμβεί φέτος με το On Ice? Μόνο ριάλιτυ θεωρώ ότι θα μπορούσαν να πάνε καλυτερα εξαιτίας των social media και μόνο. Φανταστείτε δηλαδή τι τηλεθέαση θα σημείωνε ένα ενδεχόμενο Big Mother. Αν και πάλι υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα ριαλιτυ που δεν τα έχουμε δει στην χώρα μας που και παλι δεν χρειάζεται επαναφορά των παλιων και αυτό το αναγνωρίζω στον Άλφα που ήταν το μοναδικό κανάλι που έφερε φρέσκα προιοντα με το Bachelor και το Battle of The Couples που φαίνεται αρκετά φιλόδοξο και πιστευω οτι θα χτυπήσει στα ίσα το Survivor. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι δεν αναφέρομαι στην ποιοτητα των παραπανω προγραμμάτων σε πολλα από τα οποία αυτή είναι αμφιβολη (Bachelor), απλά τα κρίνω σαν επιλογές βλέποντας την τρέχουσα τάση του κοινού. Ένα ωραίο ριαλιτυ που έχει και το επίκαιρο στοιχείο των social media ειναι το The Circle. Και ναι ξέρω ότι η Barkingwell έχει αγοράσει και νεα project όπως το Glow me Up, αλλά πραγματικά ποιος πιστεύει ότι θα πάει καλά ένα ριάλιτυ που αφορά το μακιγιάζ? Πόσοι άντρες θα το δουν? Όλοι θυμόμαστε πως είχε πάει το Project Runway που πέρασε και δεν ακουμπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κοκλώνης θα το παρουσιάσει και αυτό? Στο τέλος θα γίνει σαν τη Φρίντα Παπαρασκευά από τον τηλεβόα. Που παρουσίαζε όλες τις εκπομπές αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !