Σοφία Παυλίδου για τον Παπαγιάννη: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης»

Με αφορμή τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας,η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό"και μίλησε μεταξύ άλλων για την δική της υπόθεση με τον Πάνο Παπαγιάννη που οδηγήθηκε στα δικαστήρια. 

 «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης -τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.Πριν από 3 χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει»!

Ενώ  για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άνθρωπο που προφανώς έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά και ψυχικά και θα πρέπει να θεραπευτεί. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο φως και να βρει τον δρόμο του. Κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που γνώριζα, είμαι σε σοκ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια