8 Λέξεις: Μπαράζ χωρισμών έχουμε στα επόμενα επεισόδια

0

Σύμφωνα με το TV 24, ο χωρισμός της Εύας με τον Νικηφόρο φαίνεται να είναι οριστικός, ενώ και ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η γυναίκα της ζωής του τελικά είναι η Ιφιγένεια και έτσι αποφασίζει να χωρίσει την Αλκμήνη πριν καλά-καλά αρχίσουν τη σχέση.Την ίδια στιγμή χωρίζει και η Αλίκη με τον Έκτορα, αλλά και ο Φρίξος με την Έλλη. Σε αναγκαστικό χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δούμε πώς εξελίσσεται όλο αυτό το «τσουνάμι» των χωρισμών. Ο Άκης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια αναθέτει στον Φρίξο να παρακολουθεί τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθή­να: «Το μάτια σου δεκατέσσερα, θέλω πλήρη αναφορά για το τι θα κάνει ο Πίπης μου όσο θα λείπω», του λέει.


Στο μεταξύ και η Εύα εμμένει στη στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο. «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Βάλε νερό στο κρασί σου και να της δώσει ακόμα μια πα­ράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί» του προτεί­νει, αλλά ο Νικηφόρος έχει πεισμώσει.


Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου και είναι πλέον σίγουρος ότι απατάει τη φιλενάδα του την Ιφιγένεια με την οδοντίατρο. Ωστόσο προβληματίζεται πολύ αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια ή όχι. Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της και ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ: «Κορίτσι μου, μια χαρά κοπελάρα είσαι, τι πας και μπλέκεσαι; Παράτησε σε παρακαλώ πολύ τον Αιμίλιο και να πας να βρεις κάποιον άλλον», της λέει αλλά η Ελισάβετ αρνεί­ται να κάνει πίσω.


Την ίδια στιγμή η «κόντρα» Άκη-Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν, ενώ λίγο αργότερα, ήδη μπουρινιασμένος, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίη­τα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο Αρώνης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα: «Αυτό που ακούσατε είναι λίγο, το θέμα δεν κλείνει εδώ και να ξέρετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες». Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα.


Στην Κέρκυρα, ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστηρίου. Ήδη ο Σπύρος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του, ότι η Ιφιγένεια είναι η γυναίκα της ζωής του και ο χωρισμός του με την παράνομη σχέση που είχε αρχίσει είναι γεγονός. Το αδιέξοδο στη σχέση του Έκτορα και της Αλίκης δεν απομακρύνεται και τελικά παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, ενώ την ίδια στιγμή ο Άκης αποφασί­ζει να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ, όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.


Την ίδια στιγμή όμως κάτω από το πρίσμα του φόβου, ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά: «Ελισάβετ, τέλος. Χωρίζουμε πριν είναι αργά και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει και η κοπέλα για μια ακόμα φορά καταρρέει. Σε χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Φρίξος με την Έλλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου που δεν ήταν πρόταση, αλλά μια παρεξήγηση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !