Μάρτυρας ξυλοδαρμού η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Αυτό που αντικρίσαμε...»

Χρήστος Παναγούλης
0


Mία απίστευτη ιστορία έζησε το βράδυ της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς έγινε μάρτυρας ενός άγριου ξυλοδαρμού στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την σοκαριστική αυτή εμπειρία, ενώ δημοσίευσε δύο βίντεο-ντοκουμέντα, με το θύμα να ουρλιάζει ενώ ο σύντροφος της την κακοποιεί.

«Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στο ξενοδοχείου που διαμένω! Καθώς επέστρεφα λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα από το δίπλα δωμάτιο να ουρλιάζει, πλησιάζω και λέω μήπως γελάει δυνατά; Ακούω κάτι σαν λογομαχία στα γαλλικά όπου δεν καταλαβαίνω. Ανοίγω το βίντεο για να έχω αποδείξεις για το οτιδήποτε και μετά από λίγο ακούω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα και αυτή να ουρλιάζει και να κλαίει!

Χτύπησα δειλά την πόρτα και αμέσως σκέφτηκα ότι απλά πρέπει να τρέξω να φέρω βοήθεια! Έφτασα κάτω στη ρεσεψιόν, εξήγησα τι συμβαίνει και ανεβήκαμε πάνω να τους δείξω που, δύο άνδρες με συνόδευσαν επάνω, επίσης ζήτησα να καλέσουν την Αστυνομία αμέσως Χτυπήσαμε την πόρτα και δεν άνοιγε, ως που άνοιξε ο άνδρας με μία κάρτα.

Αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένας άνδρας να χτυπάει μία γυναίκα και να είναι ματωμένη στο πρόσωπο! Σοκαριστήκαμε! Πήραμε αμέσως την κοπέλα για να της δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Ο βίαιος αυτός άνδρας δεν αντέδρασε προς εμάς! Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, είπε ότι είναι εντάξει και δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Έπειτα επέστρεψα στο δωμάτιό μου!

Σε πιο κάτω story θα ακούσετε το ανατριχιαστικό βίντεο. Η manager του ξενοδοχείου και το προσωπικό με ευχαρίστησαν και συγκεκριμένα μου είπαν ότι της έσωσα τη ζωή (επί λέξη) γιατί πραγματικά ήταν έτοιμος να τη σκοτώσει όπως είπε και η ίδια η κοπέλα (το θύμα) λόγω ΖΗΛΕΙΑΣ!

To μοιράζομαι αυτό μαζί σας γιατί: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην προσπερνάτε μια κλειστή πόρτα που ακούτε κάτι κακό να γίνεται επειδή είναι άγνωστοί σας ή κάτι κακό που μπορεί να δείτε επειδή είναι ένας άγνωστος ή μία άγνωστη, ένας γαλλόφωνος, ένας αγγλόφωνος και ούτω καθ' εξής! Προσπαθήσετε να βοηθήσετε γιατί ίσως σώσετε μία ζωή και μπορεί οποιοσδήποτε δικός μας ή ακόμα και εμείς να ήμασταν στην θέση του θύματος! Είναι καθαρά θέμα ανθρωπιάς! Μην φοβάστε να μιλήσετε και να υπερασπιστείτε το δίκιο!»








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !