«Ώρα για φαγητό»: Αυτό είναι το μενού της εβδομάδας

Χρήστος Παναγούλης
0


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς καλωσορίζει στην κουζίνα της για ακόμη μία εβδομάδα. Σημειώνουμε τα υλικά που χρειαζόμαστε, βγάζουμε τις κατσαρόλες και τις κουτάλες μας, ανάβουμε τον φούρνο μας και είμαστε έτοιμοι για νόστιμα μαγειρέματα, παρέα με την αγαπημένη μας σεφ. Από τη Δευτέρα 1 έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό, στον ΣΚΑΪ.


Δευτέρα 1 Μαρτίου – Εύκολα & Υγιεινά

Εύκολες και υγιεινές οι σημερινές συνταγές και η Αργυρώ φτιάχνει τρία εκπληκτικά πιάτα, με υψηλή διατροφική αξία. Ξεκινάει με σολομό teriyaki με noodles. Έναν σολομό καραμελωμένο, πεντανόστιμο, μαριναρισμένο με σόγια και μέλι. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο που μπορεί να μαγειρευτεί σε δέκα λεπτά και ιδανικό για όσους κάνουν διατροφή, αφού όλα τα υλικά προσφέρουν ενέργεια. Συνεχίζει με παραδοσιακές φακές σούπα που σερβίρονται με φρέσκο τυρί κρέμα και φρέσκια ρίγανη. Και για το τέλος, έχουμε το τέλειο σνακ. Τσιπς λαχανικών, μία συνταγή πρωτότυπη, ελαφριά και υγιεινή.


Τρίτη 2 Μαρτίου – Μαγειρικό Σχολείο

Μαγειρικό σχολείο σήμερα και η Αργυρώ παραδίδει μαθήματα για εύκολο και γρήγορο σπιτικό ΒΒQ. Ξεκινάει με λουκάνικα σχάρας και πατατοσαλάτα, συνεχίζει με εκπληκτικά σουβλάκια κοτομπέικον με δαμάσκηνα και για το τέλος αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για την πιο εύκολη και λαχταριστή μελιτζανοσαλάτα.


Τετάρτη 3 Μαρτίου – Γλυκά & Αλμυρά

Γλυκές και αλμυρές οι σημερινές μας συνταγές. Η Αργυρώ ξεκινάει τη μαγειρική της με μία σπιτική πραλίνα φουντουκιού, που μπορούμε να την απολαύσουμε, είτε σκέτη, είτε ως επάλειψη σε ψωμί. Συνεχίζει με μία φανταστική πίτσα σκάτσια, αυθεντική και νόστιμη με καταγωγή από τη Σικελία. Και καταλήγει με μία απίθανη και παραδοσιακή παριανή φουσκωτή με τυρί, που μοιάζει με τυρόψωμο.


Πέμπτη 4 Μαρτίου – Απλά & Μαγικά

Απλές και μαγικές συνταγές ετοιμάζει για όλους σήμερα η Αργυρώ. Η κουζίνα της γεμίζει αρώματα από λουκάνικα στη λαδόκολλα, πιπεράτο φιλέτο με δαμάσκηνα και μία εξαιρετική σάλτσα, αλλά και ελληνικά λαζάνια με σπανάκι και φέτα. Τρία εκπληκτικά πιάτα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μοσχοβολιστές συνταγές που θα ξετρελάνουν όλους τους φίλους τη φετινή Τσικνοπέμπτη.


Παρασκευή 5 Μαρτίου – Νόστιμα & Λαχταριστά

Νόστιμες και λαχταριστές οι συνταγές στη σημερινή εκπομπή και η Αργυρώ ετοιμάζει στην κουζίνα της τρία εξαιρετικά πιάτα. Ξεκινάει με μία "μαμαδίστικη" συνταγή. Κοτόπουλο με χυλοπίτες στον φούρνο και μάλιστα, σε σβηστό φούρνο, σαν γιουβέτσι. Συνεχίζει με το πιο αφράτο ψωμί που έχουμε δοκιμάσει, σαν αμερικάνικο loaf, με το οποίο μπορούμε να συνοδεύσουμε το πρωινό ή τα κυρίως γεύματά μας. Και για το τέλος, μαγειρεύει τα πιο νόστιμα αλμυρά τρίγωνα με φρέσκο τυρί κρέμα και πικάντικο σαλάμι. Ένα ιδανικό σνακ για όλη την ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !