Γιώργος Χειμωνέτος: «Όλοι ξέρουμε τα βρώμικα παιχνίδια εξουσίας που υπάρχουν»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στο περιοδικό «HELLO» και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από παράγοντες του χώρου της μόδας. 

«Όλοι ξέρουμε τα βρώμικα παιχνίδια εξουσίας που υπάρχουν. Το ότι ορισμένες κοπέλες βίωσαν πολύ σοβαρά γεγονότα ψυχολογική κακοποίηση και εργασιακό εκφοβισμό είναι αισχρό και πρέπει να τιμωρηθεί. Πρέπει να ακουστούν όλες οι καταγγελίες. Όσο περισσότερο μιλάμε, τόσο λιγότερα περιστατικά θα συμβαίνουν.

Προσωπικά έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από πολύ ισχυρό παράγοντα. Θυμάμαι μου είπε: «Έχω διασυνδέσεις στη Νέα Υόρκη και αν έρθεις μαζί μου θα συμμετέχεις στα show του Armani». Γέλασα πολύ και του ζήτησα να πει αλλού το παραμύθι. Εκείνη την περίοδο ερχόντουσαν διάφοροι επιτήδειοι και σου έταζαν ότι θα κάνεις καριέρα για να πας μαζί τους. Υπήρχαν πολλοί που έπεσαν στη παγίδα. Εγώ είχα ένα τρόπο να τους αποκρούω με ευγένεια. Ήμουν στην Εθνική Ομάδα, προετοιμαζόμουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν τους έδινα σημασία», σημείωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !