Με ζωντανό πρόγραμμα η ΕΡΤ2;


Προβληματισμός στην ΕΡΤ για την ταυτότητα της ΕΡΤ2. Ο δεύτερος τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ θα αποκτήσει έντονο κινηματογραφικό χαρακτήρα, ενώ συζητείται και το ενδεχόμενο προσθήκης ζωντανού προγράμματος. Παράλληλα η ΕΡΤ3, που έχει φανατικό εναλλακτικό κοινό, που ενημερώνεται για τα γεγονότα της Περιφέρειας μαζί με καλά ντοκιμαντέρ, τώρα καλείται να προβάλει τις αθλητικές διοργανώσεις που εξασφάλισε η ΕΡΤ, χωρίς να ενισχύεται σε ποσοστά. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της επιλογής κατάργησης της επίγειας μετάδοσης του ΕΡΤ Sports για να μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια οι σταθμοί ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3.

typologies

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Θα μπορουσαν να μεταδιδουν τα αθλητικα γεγονοτα απο την ΕΡΤ 2 μιας και δεν εχει κατι το ιδιαιτερο απο εκπομπες, προκειμενου να μην διαταρασσεται το προγραμμα της ΕΡΤ 3 που εχει αρκετες εκπομπες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηταν εξαιρετικό και απολύτως απαραίτητο να περασουν τα καναλια σε HD. Φτάνει με τον αρτο και τα θεαματα του ποδοσφαιρου, η κρατικη οφειλει να προσφερει πολιτισμο, οχι μπαλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τα 3 Κανάλια η ΕΡΤ3 είναι η Καλύτερη μέχρι στιγμής Αθλητικά και ντοκιμαντέρ το στοιχείο μου.
Μακάρι να πάνε δυνατά να στρώσει η ΕΡΤ 2 προς το καλύτερο (ήδη κάποια μικροβελτίωση υπάρχει) για να μας βάζει Κορυφαίες παραγωγές ακόμη και αθλητικά αν δεν χωρούνε στα υπάρχων ΕΡΤ3 και ΕΡΤFLIX και φυσικά η ΕΡΤ1 θέλει πολλή δουλειά κι εκεί και να κάνουν κάτι με τις εκπομπές και να τις βελτιώσουν η να τις αλλάξουν.