ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κλείδωσε η Φάρμα σε μέρες και ώρες!

21

Και μπορεί οι Φάρμα να έχει γίνει πραγματικά σήριαλ για το που θα παίξει , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM  ο ΑΝΤ1 έχει καταλήξει τόσο σε μέρες όσο και σε ώρες. 

Έτσι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην μετακινήσει κανένα απολύτως πρόγραμμα , ιδίως την μυθοπλασία που θέλει να συνεχίσει να επενδύει . Έτσι τελικά επικράτησε η Παρασκευή και το Σάββατο. 
Την Παρασκευή λοιπόν, η Φάρμα  θα παίζει στις 21:00 με το Χιούστον "πιθανόν" να ακολουθεί αμέσως μετά (μεσάσυνχτα ), ενώ θα παίζει και το Σάββατο θα βγαίνει στις 21:00.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με μολις 2 μερες την εβδομαδα, δεν μπορει να εθιστει ο κοσμος με ενα ριαλιτι! Πολυ κακη αποφαση, ας μην την βγαλουν καθολου καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμ αρα η συνήθεια δεν θα τους βγει,και το bachelor μονο οταν έπαιζε 3 φορες εκτισε κοινο που το ακολουθούσαν και μέτα στις 2 μερες προβολείς ίσως δν έπρεπε να βγάλουν το face τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο Κοκλώνης είπε στο Έλα Χαμόγελα ότι κατά 99% η Φάρμα πάει Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το ρεπορτάζ που λες το είχαμε κι εμείς. Νεότερες όμως πληροφορίες θέλουν τον Αντ1 να έχει καταλήξει στο προγραμματισμό που μόλις δώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε ο Αντ1 να κάνει τέτοιο λάθος; Πώς θα χτίσει συνήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον τους ταρακούνησαν οι αντιδράσεις των φαν των Μελισσών. Τους έπαιρναν τηλέφωνα και έστελναν μηνύματα να μην βγάλουν την Πέμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορουν να περιορισουν τη ΦΑΜΙΛΙΑ μονο σε μια φορα τη βδομαδα (Τεταρτη) και τις Πεμπτες 21.00-22.20 ΦΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα πανηγύρια ο προγραμματισμός. Ριάλιτι επιβίωσης με 2 ημέρες προβολής δεν στέκεται στον ανταγωνισμό, ειδικά δε όταν τη μία μέρα η διάρκεια του θα είναι 2 ώρες και την άλλη μέρα ενδεχομένως 3 ώρες. Το Survivor μόνο έχει 14 ώρες τηλεοπτικού χρόνου την εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η επιλογή είναι όντως απόφαση Ποφάντη ,που είναι της λογικής τα reallity τα χτυπάς με καλή μυθοπλασία και δεν έχει και άδικο . Απλός η Φάρμα θα αδικηθεί την χρονική στιγμή που βγαίνει και με μόνο δύο επεισόδιά , το κοινό για τέτοια reallity θέλει περισσότερη επαφή για να ταυτιστεί ..όλα θα κριθούν στην αρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πολύ καλά θα κάνουν και η φάρμα και το battles of the couple στον alpha να πατώσουν δεν θέλουμε αλλά reality ΦΤΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακη επιλογή κατά τη γνώμη μου. Το προηγούμενο που είχατε βγάλει ήταν αρκετά καλύτερο η αυτό που ήθελε να το βάζει κάθε μέρα στις οχτώ. Βλέπουμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δε το βάζουν απόγευμα; Έχουν κενό στις ώρες και αδύναμο ανταγωνισμο. Άνετα θα έσκιζε και θα έδινε ώθηση σε όλο το πρόγραμμα. Ίσα ίσα μια ώρα και μετά Παρασκευή και Σάββατο να έχει επεισόδιο χορταστικό στη prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τι είναι η Φάρμα για να παίζει απόγευμα; Τηλεπαιχνίδι κόστους πέντε χιλιάδων ευρώ για να μπορεί να βγάλει τα λεφτά της; Ας είμαστε ρεαλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες σειρές του Ant1 πάνε καλά με τις «Μέλισσες» να περνάνε στην ώρα τους τα 2 ριάλιτι, & ο «Ήλιος» κοντράρει τους «Ράδιο Αρβύλα», το «Παρουσιάστε» είναι 2ο μετά το «Masterchef», μόνο η «Φαμίλια» δεν πάει καλά & για μένα είναι μια σειρά με γέλιο, θα ήταν ρίσκο να αλλάξουνε όλο το προγραμματισμό από τη στιγμή που του βγαίνει, μην ξεχνάτε ότι όταν ο Σκάι δεν έχει το «Survivor» χάνει πολλές μονάδες, στις περισσότερες ζώνες ο Ant1 έχει τη πρωτιά, λογικά το Σάββατο θα παίζει ίσως πάνω από 2 ώρες, είναι ρίσκο αλλά μπορεί να του βγει & να του χαρίσει τη πρωτιά & το Σάββατο & τη Κυριακή, εκεί χάνει συνολικά ο Ant1, το Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού αποφάσισε να τη βγάλει ας τη στηρίξει περισσότερο.
    Ας έκοβε μια μέρα από τη φαμίλια. Ας έβαζε το καφέ της χαράς Πέμπτη! Και Παρασκευή Σάββατο με τρίωρα επεισόδια τη φάρμα!
    Και επίσης να το έβαζε Κυριακή κι Δευτέρα με 1.30 επεισόδια! Να ξεκινάει το φαμιλιαρ στις 8 τις Κυριακές να τελειώνει στις 11:30 και το ενώπιος ενώπιον να μετακινηθεί τρίτες! Το special report ας σταματήσει το Μάρτιο που θα ξεκινήσει η φάρμα. Επιμένω ότι το προηγούμενο προγραμμα ήταν καλύτερο. Κακώς ο σταθμός υπέκυψε στίχους 30 που γράφουν στ Twitter για τις άγριες μέλισσες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια κυρία που είναι στην ομαδική των Μελισσών πήρε τον Αντ1 για παράπονα και της είπαν ότι δεν μπορούν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα και ότι θα μεταφέρουν τις ενστάσεις στους αρμόδιους. Άρα ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι την Πέμπτη δεν θα έχει Άγριες Μέλισσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ρεπορταζ δεν ειναι σωστο, δεν εχει καμμια λογικη το παρασκευη σαββατο, πεμπτη παρασκευη σαββατο θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. tv maniacs οταν λες για μελισσες και 30 ατομα , εννοεις την επιτυχια της χρονιας μαλον ε? πας καλα? να διαλυσει τα παντα για την φαρμα???????να χαλασει το φαμιλιαρ να διωξει σειρες?εχεις κολλημα με τα ριαλιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο προηγουμένος προγραμματισμος ήταν προγραμματισμός πρωτιας - νικητή. Θα είχαν ανακατέψει πλήρως όλη την τράπουλα για τα ιδιωτικά κανάλια. Αυτός ο προγραμματισμός είναι ο αναμενόμενος, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευτυχώς. Πολύ σωστή κίνηση. Εφόσον έχει ήδη χτίσει συνήθειες,δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !