Ορέστης Τζιόβας: «Είπα ότι δεν ξαναδουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο»


Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει δεχτεί και ο ίδιος ψυχολογική βία στον θέατρο, κάνοντας λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας».

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη. Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν.

Εγώ είχα μια καλύτερη συμπεριφορά απ’ ότι σε άλλους. Και δεν είναι ο μόνος άνθρωπος αυτός, αλλά και με άλλους αντίστοιχα. Για αυτόν τον άνθρωπο μίλησα ανοικτά σε ανθρώπους γύρω μου. Και ότι δεν ξαναδουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν σκέφτηκα να τα καταγγείλω αυτά τα περιστατικά γιατί τα χειρίστηκα. Για όποιους έχει ακουστεί κάτι ήδη, ακόμα και γι’ αυτούς που δεν έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Μάρτυρας όμως σε κάτι δεν έχω υπάρξει».


               

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια