Ράδιο Αρβύλα: 6ο επεισόδιο την εβδομάδα με Best off στην prime time...

 


Οι Ράδιο Αρβύλα φέτος επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δίνουν καθημερινά στις 20: 00 ραντεβού με τους τηλεθεατές, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα ο σταθμός είναι τόσο ικανοποιημένος, ενώ ετοιμάζεται να αυξήσει τα επεισόδια της εκπομπής από πέντε, σε έξι! Πώς θα συμβεί αυτό; Περισσότερα αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου και συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης...

«Αν τους βλέπετε, τότε θα τους βλέπετε και έκτη φορά την εβδομάδα στον αέρα του Open και μάλιστα με την ίδια εκπομπή στην Prime Time ζώνη. Αυτό θα γίνει με έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο τους και τον ενεργοποιούν τώρα. Στο συμβόλαιό τους, είχαν συμφωνήσει και για ένα έκτο επεισόδιο, το οποίο θα είναι Best off. Θα πάρουν όλα τα επεισόδια της εβδομάδας, θα μοντάρουν ξανά και έτσι θα φτιάχνουν ένα Best off επεισόδιο για την Prime Time του καναλιού».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγνώμη, γιατί τώρα τι παίζουν;
Έχουν πλάνα από Big Brother, Bachelor και από το περσινό Masterchef... δηλαδή κάπου ελεος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέλεια!!! Η καλύτερη σατιρική εκπομπή αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση! Δικαίως το κοινό την επιβραβεύει με την πρώτη θέση με υψηλά νούμερα σε μια ζώνη με φουλ ανταγωνισμό. Συνεχίστε έτσι παιδιά!! Πολύ καλή η κίνηση του όπεν για ένα best of για να το βλέπουν και όσοι δεν μπορούν όλη την εβδομάδα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι υπέροχοι!!! Η καλύτερη σατιρική εκπομπή αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Δικαίως το κοινό την επιβραβεύει με υψηλά νούμερα και την βάζει στην πρώτη θέση σε μια ζώνη με φουλ ανταγωνισμό. Πολύ καλή η κίνηση του όπεν για ένα best of αφού έτσι θα τους βλέπουν και όσοι δεν μπορούν μέσα στην εβδομάδα. Συνεχείστε έτσι παιδιά!!