«Παρουσιάστε» και του χρόνου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


Και του χρόνου αναμένεται να "παρουσιαστεί" στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μπέζος. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για να δοθεί "πράσινο φως" για δεύτερο κύκλο επεισοδίων στην κωμική σειρά "Παρουσιάστε", που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για ποιο λογο ?μετα βιας κανει ενα 15% μια στις χιλιες και το σεναριο μπαζει απο παντου ποτε φτιαχνει ποτε πλατιαζει,τι τους κανει να πιστευουν οτι ενα σεναριο που μπαζει απο τα μεσα της πρωτης χρονιας δεν θα το κανει στη δευτερη χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών, με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από το σύνολο των κωμωδιών φέτος (ναι σε πολλές περιπτώσεις πάνω από το Καφέ της Χαράς). Το 15% όταν έχεις απέναντι survivor, masterchef, έξαψη, τις κωμωδίες του alpha (που κάνουν πια μονοψήφια), είναι άθλος. Νομίζω ότι υπό άλλες συνθήκες ανταγωνισμού θα μπορούσε να κάνει 30άρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν θα πρεπει να απολυθουν οι φανταροι?9μηνη ειναι η θητεια,πως θα το καλυψουν σεναριακα? Εκτος αν ερθουν καινουριες σειρες του χρονου και αλλαξει τελειως το cast.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !