Έκανε πρεμιέρα το "Battle of the Couple's". Η ανατροπή που παρακολουθήσαμε!

0

 


Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Battle of the Couple's στον ALPHA,εκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ. Ένα ριάλιτι που θα αποδείξει αν η αγάπη ξεπερνά το κάθε εμπόδιο. 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλωσόρισε τους τηλεθεατές και είπε: «Ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους. Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή για να ριχθούν στη μάχη και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο,κάθε ζευγάρι θα πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να καταφέρει να φτάσει στο τέλος και στη μεγάλη νίκη».

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση των ζευγαριών, οπου εκτός από αυτά που ειπαν στον Παναγιώτη Βασιλάκο,υπήρξαν βίντεο που το κάθε ζευγάρι μιλούσε για το love story του.

Μια ανατροπή παρακολουθήσαμε κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων για την είσοδο των ζευγαριών στην βίλα. Στον τρίτο γύρο που θα καθόριζε ζευγάρι που δεν θα έπαιρνε το εισιτήριο για το σπίτι της βίλας, υπήρξε μια οικιοθελώς αποχώρηση.

Το ζευγάρι που με την θέληση του αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι ζευγαριών,πριν καν ξεκινήσει είναι η Ιουλία και ο Meech.

Αμέσως μετά,οι παίκτες έφθασαν στην βίλα και εκεί τους περίμενε η Couple's Coach Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με όλα τα ζευγάρια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο τους ταξίδι. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !