Ανατροπή: Το καθημερινό «Battle of the couples» και η συνεργασία Alpha - Star

Χρήστος Παναγούλης
9


Η μεγάλη επιτυχία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης αλλάζει τα δεδομένα για τον Alpha και το νέο ριάλιτι αγάπης «Battle of the couples». Συγκεκριμένα, παρότι αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για δύο επεισόδια την εβδομάδα, στα πρότυπα του «Bachelor», φαίνεται ότι τελικά το «Battle of the couples» θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real life», το «Battle of the Couples» θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα διαρκεί από τις 23:00 έως τις 01:00. 

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αυξηθούν και οι μέρες προβολής του «MasterChef» και από τρεις θα γίνουν έξι. Η κίνηση αυτή βέβαια μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού Alpha και Star ανήκουν τα τελευταία χρόνια κάτω από την ίδια «ομπρέλα» και πολλές φορές δρουν συντονισμένα απέναντι στον ανταγωνισμό. Έτσι, με όπλο το «MasterChef» που θα προβάλλεται στο slot 21.00-23.00 και το «Battle of the couples» που θα ακολουθεί στο 23.00-1.00, τα δύο κανάλια επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κοινό μπλοκ για να κόψουν την φόρα του «Survivor» στον ΣΚΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eξυπνη κινηση ταιριαζει η συγγεκριμενη ωρα στο ριαλιτι και το καθηερινο θα βοηθησεει στη τηλεθεαση,και με νουμερα αντιστοιχα του big brother κ bachelor θα ειναι ευχαριστημενοι δε νομιζω να κυνηγανε και τη πρωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μέχρι στιγμής έχουν πετύχει μια τρύπα στο νερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέμε 6 μέρες για το MC εννοούμε Κυριακή με Παρασκευή ή Δευτέρα με Σάββατο; Ποια μέρα δεν θα παίζει; Του χαλά λίγο τα σχέδια του ΑΝΤ1 η αύξηση των επεισοδίων και για τη Φάρμα και για το Your face αν πούμε πως παίζει Κυριακή. Εντάξει μπορεί με φουλ ανταγωνισμό να μην κάνει σαραντάρια αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμος ως αντίπαλος. Το ριάλιτι του Alpha δεν βλέπω να έχει καλή τύχη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μερικές φορές συμβαίνουν και ανατροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε μέρα θα παίζει εκτός την Πέμπτη που έχει το Έρωτας με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή απόγευμα τα Masterclass

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη η διάρκεια του MC δεν θα αυξηθεί όπως τα προηγουμενα χρόνια μπαίνοντας στο σπιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Paidia to master chef min to ksegrafete akoma. Otan boune spiti kai arxisoun oi idrigkes tha anevei poli epikindina kai episis that megalosei kai I diarkeia ton epeisodion opos kathe xrono (oxi oso terastia oso to gntm, to master chef pote den eixe toso megala epeisodia, alla mexri tis 11, 11 kai misi tha einai sigoura.

    Signomi gia ta greeklish, zo eksoteriko kai den exo elliniko pliktrologio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 11:02 Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή απόγευμα τα masterclass
    ΓΙΏΡΓΟΣ Δυστυχώς όχι. Από την ώρα που έγινε η συμφωνία με τον alpha έχουν καταστραφεί και τα δύο κανάλια δεν θέλουν να ανταγωνιζονται πολύ.

    Κάνουν στον alpha λάθος δεν αντέχει ο κόσμος τόση χαζομάρα

    Ανώνυμε me ta greeklish 11 η ώρα είναι και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω ότι αυτό το reality Θα σκίσει και θα εξαφανίσει και το master chef και το survivor. Φαίνεται πολύ μοντέρνο και διαφορετικό. Και οι μέλισσες θα δυσκολευτούν απέναντι από τη Σάσα και τον Bachelor. Μπράβο στον αλφα για αυτή την καταπληκτική επιλογή. Θα κάνει την ανατροπή σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !