‘Αριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών με άρπαξε και με φίλησε»

Χρήστος Παναγούλης
0


Με συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 9 ετών, όταν έπαιζε στο μιούζικαλ Άννυ. Συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη λέει:

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν «Αυτόν εννοείς;» γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες.

Από τις γυναίκες συναδέλφους μου, δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν «Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου»! Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».


            

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !