Αλλάζει το πρόγραμμα του ο ΑΝΤ1... Επιβεβαίωση TVNEA.COM!

14

Πρώτο το TVNEA.COM  σας ενημέρωσε για τις ριζικές αλλαγές που θα κάνει ο ΑΝΤ1 με την έλευση νέων προγραμμάτων στο σταθμός .
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο προγραμματισμός το Καφέ Της Χαράς μετακομίζει σε άλλη μέρα .  Έτσι απο την Τετάρτη 3/3 και κάθε Τετάρτη θα παίζει το αγαπημένο Κολοκοτρωνίτσι όπως σας αποκαλύψαμε στο αποκλειστικό μας (δες εδώ).
Κάθε Πέμπτη (4/3) θα παίζει η Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ με την  Μαριάννα Τουμασάτου.
Η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα έχει γεύση απο Φάρμα, αφού από τις 12 Μαρτίου θα παίζει στις 21:00 στον ΑΝΤ1.
Όσο για την Φαμίλια , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM δεν κόβεται, ούτε γίνεται καθημερινή. Αυτή θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο στις 20:00 , με το Ταξί  να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε Ενταξει μου φανηκε λιγο σαπιος ο προγραμματισμος,η φωτογραφια ταιριαζε γαντι στην απογευματινη ζωνη του σαββατοκυριακου,το καφε της χαρας ειχε αρχισει να ανεβαζει στροφες στα τελευταια επεισοδια, η φαμιλια δεν ειναι για σκ,και ενα ριαλιτι επιβιωσης δε μπορει να χτισει κοινο αν προβαλεται μονο δυο μερες την εβδομαδα. εντελως ακυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι κακός, αλλα θα ηθελα την Φαρμα Πέμπτη Παρασκεθη Σαββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα για τη φαμιλια. Υπαοβαθμιση για μια τόσο καλη σειρά για να χωρέσουν οι αηδιες τα ριαλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Φάρμα κανονικά πρέπει να μπει και Πέμπτη αν θέλουν να χτίσει κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ενα ριαλιτι επιβιωσης δε μπορει να χτισει κοινο αν προβαλεται μονο δυο μερες την εβδομαδα" δήλωσε ο μέγας γνώστης και αναλυτής της παγκόσμιας τηλεόρασης. Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ εδώ και 22 χρόνια παίζει ένα ωριαίο επεισόδιο την εβδομάδα, με 14-16 επεισόδια την κάθε σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ελλάδα όμως τέτοιες λογικές δεν επιβιώνουν, και ούτε τις επιβραβεύει και το κοινό. Αυτό λένε τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφία της ζωής μου υπάρχει περίπτωση να κάνει πάνω 10 τοις εκατό τις Πέμπτες ? Πραγματικά απορώ ποιος κάνει τον προγραμματισμό στον Αντ1. Το καφέ έκανε τίμιο 18άρι την Παρασκευή αν και σχεδόν στον ίδιο ανταγωνισμό επιστρέφει. Αν και θα υπάρχει η μουρμούρα οι οχτώ λέξεις και η έξαψη. Οπότε θα χει πολλά παραπάνω. Η φαμίλια πήγε για φούντο. Κρίμα. Αλλά δεν πήγαινε. Εγώ θα έβαζα (τηλεθεατής απλός εδώ) και ένα επεισόδιο παραπάνω φάρμα τις Πέμπτες 9-10μισή.Και 10μιση με δώδεκα μέλισσες. 12 ο Γρηγόρης. Την Τουμασάτου γιατί δεν την βάζουν Σάββατο απόγευμα που δεν έχει τίποτα μετά το Σκαρμούτσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλακειες λέτε ολοι. Που το είδατε συνεχεια για «να χτίσει» κοινό πρέπει να παίζεται ξερόλες κ τις Πέμπτες;;; Αν ένα προγραμμα είναι γαματο στέκεται από μόνο του κ με χωρίς lead in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι να'ναι προγραμματισμός. Ο αρχικός που είχε ακουστεί ήταν πολυ καλυτερος. Η Φαμίλια κάνει πλεον ίδια νουμερα με το Παρουσιαστε. Δεν έπρεπε να μετακινηθεί. Είναι δυνατόν η φωτογραφία να κάνει νουμερα Πέμπτη στις 11? Επίσης Καφέ της Χαράς και Ταξί είχαν αρχίσει να σταθεροποιούνται σε καλά ποσοστα στις μέρες και ώρες προβολής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο κείμενο που γράφετε έχετε κάνει λάθος γιατί γράφετε ότι το «Ταξί» θα δίνει lead in ενώ η «Φαμίλια» θα παίζει στις 20:00, 19:30 δεν είναι το δελτίο; Θα μικρύνει η διάρκεια ή θα αλλάξει ώρα; Εκτός αν δεν το κατάλαβα εγώ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοκτονία η αλλαγή του Καφέ από Παρασκευή σε Τετάρτη. Είχε χτίσει κοινό, ενώ η μετακίνηση της Φαμίλιας στο ΣουΚου ουσιαστικά φανερώνει ότι είναι ένα βήμα πριν το κόψιμο.
    Η Φωτογραφία μάλλον αδιάφορη ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:15 μεγα ειρωνα προς ενημερωσιν σου ζουμε στην Ελλαδα και οχι στην Αμερικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Teo έχει πολύ καιρό να δεις ΑΝΤ1 μάλλον. Το δελτιο του ΑΝΤ1 παιζει 7 παρα δέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Καφε καλυτερα να εμπαινε Πεμπτη για να μην πεφτει απεναντι στο Μasterchef,η φαμιλια να παραμεινει Τεταρτη και η φωτογραφια της ζωης σου να εμπαινε Σαββατο ή Κυριακη στις 20:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !