Εξαλλη η Αννα Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1-H κομμένη σκηνή και η απάντηση του Χάρη Ρώμα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

 


Η κομμένη σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Καφέ της Χαράς” προκάλεσε την άμεση αντίδραση της σεναριογράφου Άννας Χατζησοφιά, αλλά και του Χάρη Ρώμα.

Πριν λίγη ώρα η κ. Χατζησοφιά – που συνυπογράφει το σενάριο του Καφέ της Χαράς μαζί με τον Χάρη Ρώμα – προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την κομμένη σκηνή σημειώνοντας τα εξής: «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1; Γιατί «ξαφρίστηκαν» χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;»

Η ίδια η κ. Χατζησοφιά λίγη ώρα μετά επανήλθε επί του θέματος  στο λογαριασμό της στο facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1  και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

Για την κομμένη σκηνή στο Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας στην σχετική ανάρτηση της κ. Χατζησοφιά σχολίασε: «Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!».

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ηταν περιπου 22:15 οταν προβληθηκε η σκηνη οχι 21:00 ομως πιστευω οτι εχουμε δει και αλλες πολυ σκληρες σκηνες σε σειρες που παιζουν την ιδια ωρα οποτε δε θεωρω την απαντηση του καναλιου ειλικρινη μαλλον ειχαν ενστασεις εξ αιτιας της επικαιροτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο που έκοψαν τη σκηνή. Το καφέ πάντα μας άρεσε γιατί δεν ήταν μία απλή κωμωδία, αλλά έβαζαν μέσα και έντονα δραματικά στοιχεία με κοινωνικές προεκτάσεις. Αν θεωρούν ότι δεν είναι για τις 9 το βράδυ (που εν τω μεταξύ, ίδια ώρα είναι τα ριάλιτι) ας του άλλαζαν ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν στις ΠΡΩΙΝΕΣ εκπομπές τους ακούγονται αναλυτικότατες περιγραφές περιστατικών παρενόχλησης δεν τους πειράζει. Η μυθοπλασία που θέλει να περάσει και ένα μήνυμα λογοκρίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτος ο ΑΝΤ1. Πάντως η επίμαχη σκηνή υπάρχει κανονικά στην ιστοσελίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ που τις είδα στην ιστοσελίδα δεν είναι επίμαχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα τώρα κυρία Χατζησοφιά δεν είχαν πρόβλημα να δείξουν τον ωμό βιασμό της Ελένης από τον Βόσκαρη και θα είχαν να δείξουν τη σεξουαλική παρενόχληση; Κάτι άλλο συνέβη και τη μόνταραν. Στο διαδίκτυο γιατί την έβαλαν δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντελώς αψυχολόγητη κίνηση από μεριάς του Ant1...

    Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του original ''Καφε της Χαρας'' ήταν ο συνδυασμός κωμωδίας και δράματος με αρκετό κοινωνικό σχολιασμό. Η Χαρα μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και έχει να αντιμετωπίσει τον συντηρητισμό, τις προκαταλήψεις και την ψευτοηθική της επαρχίας, η Σταυρούλα που έχει να αντιμετωπίσει την ψυχολογική (και στις αρχές και σωματική) βία του τραμπούκου άντρα της, ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πατέρας της Βάλιας που η Χαρά τον βοηθάει τελικά να αποδεχτεί τον εαυτό του κτλ, κτλ...

    Στον περσινό 4ο κύκλο ένα από τα αρνητικά που είχαμε επισημάνει πολλοί και ξενέρωσε αρκετούς ήταν ότι πλέον η σειρά είχε γίνει πολύ ''ελαφριά'' κωμωδιούλα και είχε ξεχάσει το δραματικό της χαρακτήρα. Προς το τέλος άρχισε να αλλάζει αυτό καθώς κορυφωνόταν η ιστορία της Δούκα (που αναζητούσε εκδίκηση από τον άντρα που την έστειλε φυλακή κτλ) και τώρα στον 5ο κύκλο που πέτυχαν διάνα το timing οι Ρωμας - Χατζησοφιά και έβαλαν κεντρική ιστορία με θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση της Βάλιας από τον πατριό της...οι υπέυθυνοι του Ant1 λογόκριναν σκηνή??? Καθόλου έξυπνη κίνηση. Το αντίθετο θα έπρεπε να είχαν κάνει. Να προωθούσαν ακόμη περισσότερο το επίκαιρο του σεναρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !